10 dina 1 hidro mesin beberesih kulit wajah

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun anu paling anyar dina perawatan kulit raray hidra 10 dina 1 mesin, éta ngagaduhan 10 PC béda jinis cecekelan, utamina cecekelan beberesih kulit ngagaduhan tilu jinis, inten dermabrassion, hidrermermrassion, sareng dermabrassion silikon. Langkung maju.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Detil Produk

    Pidéo

    hydro-facial-skin-cleaning-machine

    Parameter produk:

    Frékuénsi RF  1Mhz
     Vakum  ≥100Kpa
    Kakuatan kaluaran Max  250w
     Layar  10,4 "Layar rampa
     Pakem Dermabrasi hidro kalayan 8 tipDermabrasion inten sareng 9 tipsBio microcurrent 1 sapotongSarung tangan microcurrent 1 pasangPena vakum 3 ukuran anu bénten

    Lampu fotona nganggo 2 gagang

    Semprot kabut gun 1 sapotong

    Bipolar RF cecekelan 1 sapotong

    Tripolar RF cecekelan 1 sapotong

    LED cecekelan 2 potongan

    Gosok kulit ultrasonik 1 sapotong

     Voltaseu  100-240VAC, 50Hz / 60Hz
     Ukuran bungkusan  66 * 49 * 120cm
     Beurat bersih  35kg

    Téknologi produk:

    1. Hydrafacial

    Dermabrasion inten

    Dermabrasi silikon

    Bio mikro

    Pulpén vakum

    Semprot cai oksigén

    Bipolar RF Tripolar RF

    Ultrasonik

    scrubber kulit

    LED

    Aplikasi produk:

    1. beberesih kulit

    2. beberesih liang jarawat

    3. Uap kulit

    4. perawatan kulit

     

    hydro-facial-skin-cleaning-machine-01

    Tampilan produk:

    hydro-facial-skin-cleaning-machine-02

    hydra-facial-machine-parts-01hydra-facial-machine-parts-02

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami