Laser pulsa panjang 755nm 1064nm

  • 755nm alexandrite laser hair removal machine

    755nm mesin miceunan rambut alexandrite laser

    Modél ieu 755nm mesin cukuran rambut alexandrite laser, tiasa pas pikeun sagala jinis kulit, naon waé jenis rambut, mangrupikeun mesin laser panyabutan rambut anu paling idéal. Henteu kedah nerapkeun gél dina kulit, Henteu aya nyeri, ngaleupaskeun rambut permanén, Kirang sési 3-4 sési, Némbak teu ngagaduhan wates, waktos hirup lami damel, cai, hawa, sistem pendingin semikonduktor.

  • 1064nm 755nm long pulse hair removal equipment

    1064nm 755nm pakakas ngaleupaskeun rambut pulsa panjang

    Laser pulsa panjang 1064nm mangrupikeun téknologi anu paling safty, ngagaduhan rupa-rupa aplikasi, panyabutan rambut, panyabutan tapak tatu, eritema, sarkoma, sareng teu aya efek samping. Dina widang panyabutan rambut, mesin pulsa panjang 1064nm mangrupikeun téknologi anu paling épéktip sareng paling aman. Pikeun rambut hideung coklat, pangaruh panyabutan rambut penting pisan. Salaku tambahan,, urang tiasa nambihan sistem 755nm, Langkung cocog pikeun rambut pirang sareng warna-warni。

  • Advanced alexandrite laser hair removal machine

    Mesin miceun rambut canggih alexandrite laser

    Mesin panyabutan rambut modél ieu paling ageung pangaruhna sareng canggih, mujarab pikeun jinis kulit sareng warna rambut, pulsa na 100ms, sesa rambut ngaleungitkeun rambut pondok, henteu nyeri, henteu kedah nerapkeun gél.

  • 1064 long pulse hair removal machine

    1064 mesin panyabutan rambut pulsa panjang

    Mesin modél ieu 1064nm panjang pulsa nd yag mesin panyabutan rambut laser, éta super épéktip pikeun ngaleupaskeun rambut pikeun jinis kulit naon waé, warna rambut, sapertos emas sareng kulawu, henteu kedah nerapkeun gél, kirang sési.