2 in 1 plasma multénfungsi kanggo mole ngaleungitkeun kutil angkat bulu mata sareng perawatan kulit

Pedaran pondok:

Pulpen ieu mangrupikeun kalam plasma anu énggal. Éta ngagaduhan dua modeu kerja. Modeu Freck kanggo mol, ngaleungitkeun kutil, ngaleupaskeun kerut sareng angkat soca. Modeu ozon kanggo perawatan kulit, peremajaan ozon, anti radang baktériat, pangobatan jarawat, jst.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Warna: bodas sareng hideung
  • OEM: nuhun, MOQ 200pcs
  • Pakét: kotak karton
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter:

    Suhu sakitar 0 ° C — 40 ° C
    Kalembaban relatif 45% - 77% (henteu kondensasi)
    Tekanan atmosfir  70kPa ~ 106kPa
    Sasayogian tanaga AC100V-240V ± 22V
    Frékuénsi kakuatan 50Hz ~ 60Hz ± 1Hz
    Daya kaluaran maksimum Watesan 10W (puncak) henteu langkung ti 18W
    Catu daya internal batré litium
    LCD 1,77 inci TFT
    Beurat 1,3kg
    Ukuran bungkusan 306 * 243 * 70mm

    Pamakéan utama sareng ruang lingkup aplikasi

    peremajaan ozon, anti-radang baktéri, jarawat, kutil umum, kutil senil, kutil datar, palate lemes anu tepa, kutil, kelenjar sebaceous, granuloma, ruam gedang, pigmén kulit, sababaraha pigmén, freckles, kisut jsb.

    Ngeunaan modeu Ozon:

    Fungsi ozon:Oksigén dina hawa dihasilkeun ku ion listrik frékuénsi luhur pikeun ngahasilkeun ozon. Ozon nindak kana mémbran sél baktéri, nyababkeun karuksakan komponén mémbran sareng ngancurkeun lipoprotein sareng lipopolysaccharides dina mémbran, ngarobih perméabilitas sél, ngarah kana lisis sél sareng pati, sahingga maéhan jamur baktéri sareng kutu daun dina waktos anu pondok. Sareng ngahambat peradangan, pangaruh jarawat atra. Anu langkung penting, saatos sterilisasi ozon, éta diréduksi janten oksigén, sareng teu aya résidu atanapi polusi sekundér.

    Peremajaan Kulit: Ngagancangkeun metabolisme kulit, ngamajukeun régenerasi kolagén, sareng ngirangan sepuh kulit. Ngaleungitkeun peurih kulit disababkeun ku alergi sareng kagaringan. Éta ngahambat melanin, ngencarkeun nada kulit, tékstur kulit hipu, ngaleutikan liang, ningkatkeun élastisitas kulit, anti sepuh sareng ningkatkeun dermatitis alérgi.

    Ngeunaan modeu panyabutan tempat:

    Plasma lift pen sami sareng prinsip kerja mesin laser kosmetik CO2, éta ngagunakeun generasi anyar bahan konversi kakuatan anu éfisién pisan sareng téknologi kontrol chip, plasma frékuénsi luhur dina suhu low tina debit pikeun nénjo pulpén nib nib ku kulit goréng titik-titik antara kaayaan hubungan kuasi, tapi dina ayeuna sababaraha milimeter ngahasilkeun dugi ka suhu plasma plasma luhur, nganggo pangaruh panas awak plasma tina bintik-bintik buruk karbonasi dina kulit, ngajantenkeun ngaleungit sacara permanen.

     Daérah naon dina awak anu tiasa diubaran ku Plasma Pen?

    • Garis akordion - garis anu ngabentuk di luareun sungut nalika anjeun seuri
    • Tatu jarawat - pamutahiran penampilan tanda-jarawat sareng bekas
    • Suku gagak ngurilingan panon
    • Garis payun
    • Jowl / rahang ketat
    • Garis Marionette - Gumpalan atanapi lipatan anu ngalir sacara vertikal tina juru mulut ka handap kana gado
    • Lipatan hidung / garis seuri - Lipatan anu ngalir tina sisi irung anjeun ka ujung sungut anjeun
    • Garis leuweung, beuheung kalkun
    • Garis perokok - éta keriput nangtung ogé katelah garis lipstik di sakitar mulut
    • Tengetan
    • Bulu panon luhur sareng handap - Kantong sareng tiung

     

    plasma pen parts

    feedbackcertification


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami