360 sudut sakitar mesin pelenturan cryolipolysis

Pedaran pondok:

Panganyarna mesin cryolipolysis multi 5 pcs mangrupikeun modél anu kréatip, anjeun tiasa nyaluyukeun ukuranana numutkeun daérah anu béda, Dina dasar cecekelan cryo konvensional, mesin ngagaduhan gagang anyar anu cocog pikeun gado. Pakemna cocog pisan sareng kulit, masihan palanggan janten pangalaman anu langkung saé.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Dihaturkeun kakuatan: 800W
  • Cooling: -10 dugi ~ 45 ℃
  • Kuitas Cryo: 5 pcs
  • Layar cabak: 10.4 inci
  • Ukuran mesin: 62 * 46 * 170cm
  • Ukuran paking: 106873 * 65
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter produk:

     

    Modeu suplai kakuatan AC220V ± 10%, 50HZ; AC110V ± 10% 60HZ
    Daya anu dinilai 800W
    Tekanan négatip 0-80Kpa
    Asik -10to ~ 45 ℃
    Kakuatan laser 100mw / pcs
    Frékuénsi kavitasi 40KHz
    Frékuénsi RF 5MHz
    Cryo Quantity 5 lembar
    Coolant Cai dimurnikeun atanapi coolant Ambient khusus
    suhu 5 ℃ -40 ℃
    Kalembaban relatif 80%
    Layar cabak 10,4 inci
    Ukuran mesin 62 * 46 * 170cm
    Ukuran paking 106 * 73 * 65cm
    GW 56kg

    theory of slimming machine

    Pakem:

    Pakem Cryolipolysis:
    Ngadeukeutan 100% beku dina pinuh , 360 ° sadaya-diménsi sakuriling aplikator pendinginan
     
    Ukuran cecekelan cryo ageung:
    195 * 85mm; 210 * 90mm; 215 * 100mm; 230 * 105mm
    Daérah: pikeun sisir. Desain cangkir cangkok ngamungkinkeun panempatan langkung saé sareng pas kana bagian awak anu melengkung atanapi sempit.
    Daérah: pangsaéna sareng kontur beuteung.kaseueuran aplikator dipaké dipaké daérah forthis.
    Ukuran cecekelan cryo alit:
    140 * 70mm; 155 * 80mm; 165 * 90mm
    Daérah: idéal pikeun kawasan nangtung anu langkung lami tina gajih (IEabdomen sareng sisihan). ogé nyarankeun pikeun panangan.

     

    fungsi khusus:

    Mini cryo 5 : ukuran cecekelan: 80 * 40mm. 

    Daérah: Chin

     

    Fitur:

    360 ° Refrigeration; Ukuran anu béda pikeun anu tiasa dirobih, waktos anu tiasa diatur pikeun tiis sareng panas; Panangan cryo ditukeurkeun; Ngaleueut; Grenn lampu flasing.

     

    Aplikasi:

    Ngaleupaskeun cellulite

    Remova gajih localized

    Limfa dikucurkeun

    Kulit beuki raheut

    Pelangsingan awak, Ngarobih garis awak

    Nyeri reliffor rélaxasi

    Ningkatkeun sirkulasi getih

    Ngagabungkeun cryolipolysis, Perawatan kavitasi sareng RF pikeun ningkatkeun pangaruh pelangsingan pakakas kageulisan.

     

    360-angle-weight-loss handle handle-of-weight-loss

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami