Lampu pamutihan huntu kabersihan lisan 60W

Pedaran pondok:

Modél ieu mangrupikeun mesin anu paling populér, kakuatan tinggi 60W, éta ngajantenkeun pangaruh pemutihan langkung saé. Samentara éta, suhu lampu pemutihan waos stabil dina 37-40 ℃, suhu anu tetep ngajantenkeun pangalaman palanggan langkung saé. Salaku tambahan, nalika anjeun nganggona, anjeun tiasa ngalaksanakeun kontrol sapuan dina sirah mesin, anu ngajantenkeun operasi langkung merenah.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Kakuatan: 60W
  • panjang gelombang: 400nm-460nm
  • beurat: 27kg
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter produk:

    Ngaran Produk Huntu ngabodasan huntu
    Modél TE150
    Diménsi pigura Jangkungna: 480mm, Panjang leungeun: 900mm, Lebar: 1200mm
    Beurat mesin 27KG
    Tegangan input AC100-240V, 50 / 60Hz
    Tegangan kaluaran DC18V
    Kakuatan 60W
    Panjang gelombang cahaya biru 400nm-460nm
    Dénsitas cahaya biru 300-400mw / cmm²

    teeth-whitening-service

     

    Fitur:

    1. 60W kakuatan tinggi, hasilna langkung saé tibatan kakuatan low.

    2. temprature konstan: 37-40 ℃.

    3. Nalika anjeun ngaoperasikeunana, anjeun tiasa nganggo kontrol sapuan.

    Desain 4.Elegant jeung bahan baku kelas Tinggi.

    5. Lampu Osram anu diimpor, umur panjang

     

    FAQ:

    1. Gigireunna huntu ngabodasan lampu, naha kuring kedah mésér appart éta di tempat sanés?

    Leres, upami anjeun hoyong ngaoperasikeun jasa ngabodaskeun huntu, anjeun ogé kedah nganggo huntu ngabodaskeun whité, ngégél gél; bendungan permén karét; pituduh ngiuhan; retractor jsb.

    Anjeun tiasa mesen kit huntu kami ngabodasan.

     

    2. Sakumaha sering kuring gaduh huntu ngabodasan palayanan?

    Huntu saréréa béda-béda. Biasana anjeun nampi jasa pemutihan waos unggal dua minggu atanapi sabulan, tapi upami anjeun resep nginum kopi atanapi ngaroko, anjeun kedah nyingkat waktos sareng ngalakukeun saminggu sakali.

     

    3. Nalika nampi jasa pemutihan waos, naha kuring kedah ngaleungitkeun inten atanapi cingir baso dina huntu kuring?

    Leres, anjeun kedah ngempelkeun deui, sabab gél bakal ngorondang barang-barang ieu.

     

    TE150-1 teeth-whiten-service

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami