755nm mesin miceunan rambut alexandrite laser

Pedaran pondok:

Modél ieu 755nm mesin cukuran rambut alexandrite laser, tiasa pas pikeun sagala jinis kulit, naon waé jenis rambut, mangrupikeun mesin laser panyabutan rambut anu paling idéal. Henteu kedah nerapkeun gél dina kulit, Henteu aya nyeri, ngaleupaskeun rambut permanén, Kirang sési 3-4 sési, Némbak teu ngagaduhan wates, waktos hirup lami damel, cai, hawa, sistem pendingin semikonduktor.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter produk:

     Sistem kontrol  Layar led touch
     Panjang gelombang  755nm atanapi 1064nm
     Lebar pulsa 100ms
     Kaluaran énergi  110J / cm2
     Diaméterna titik  10mm
     Pangiriman laser  Serat biquartz super kakuatan Φ1.5mm
     Tujuan balok  650nm semi konduktor
     Frékuénsi  0,5Hz-10Hz
     Pakem  Disaluyukeun sareng kontraktil
     Sistem tiis  ClosedWaterCirculation, Blanketheat-removal system andblanket Heat-removal System
     Ukuran sakabéh  800mm × 310mm × 840mm
     Voltaseu  AC220V / 110V 10A 50 / 60Hz
     Beurat bersih  75KG GW: 93KG

    Kauntungan produk:

    Modél jinis kulit ieu dioda laser alexandrite remover rambut tiasa pas pikeun sagala jinis kulit

    Teu kedah nerapkeun gél dina kulit

    Teu aya kanyeri, panyabutan rambut permanén

    Kirang sési 3-4 sési

    Nembak teu aya watesna, lami damel

    Fungsi laser:

    1, panyabutan vaskular, urat varico dina suku, sareng sakujur awak

    2. Ngaleupaskeun Rambut

    3. Hemoroid

    4.Hyththyroidism

    5.Picabutan panyabutan

    Ngeunaan panjang gelombang laser:

    Laser dihasilkeun ku laser padet, teras dialihkeun kana gagang ku serat optik.

    Mesin panyabutan rambut laser ieu 755 tiasa didamel kalayan ngan ukur 755nm atanapi ngan ukur ku 1064nm

    atanapi duanana nganggo 755nm sareng 1064nm,

    anjeun tiasa ngirim panilitian ka kami pikeun kéngingkeun inpormasi langkung lengkep ihwal mesin ieu

    Tampilan produk:

    alexandrite-laser-hair-removal-machine-01 alexandrite-laser-hair-removal-machine-02 alexandrite-laser-hair-removal-machine-03 alexandrite-laser-hair-removal-machine-04

     

    FAQ:

    1. Naon panjang gelombang modél panyabutan rambut ieu?

    urang tiasa ngadamel mesin ieu nganggo 755nm atanapi 1064nm, atanapi 755nm sareng 1064nm sasarengan, anjeun tiasa milih panjang gelombang anu anjeun pikahoyong.

    2. Naha modél ieu panyabutan rambut laser alexandrite mesin gaduh sertifikasi ce?

    nuhun, urang gaduhna.

    3. Naon jaminan mesin ieu?

    éta garansi sataun, upami dina garansi aya masalah anu lumangsung, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal ngabantosan anjeun nyobian bagian mana anu rusak, maka kami bakal ngintunkeun bagian gratis ka anjeun.

    4. Naha anjeun nyayogikeun sertifikasi latihan sareng ngajar kumaha ngagunakeun mesin?

    nuhun, kami tiasa masihan anjeun sertifikasi latihan, sareng ngajarkeun anjeun kumaha ngagunakeunana. urang tiasa ngirim pidéo ka anjeun.

    5. Naon cara anu pikaresepeun anjeun biasana milih?

    urang biasana ngirimkeun produk ieu ku express, sapertos Fedex, TNT, DHL, DLL.

    urang ogé tiasa ngirim produk ku jalan anu ngabantosan anjeun mersihan bea cukai sareng mayar pajeg, supados anjeun kéngingkeun mesin.

    certification

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami