Laser panyabutan rambut 808nm

  • Portable 808nm diode laser machine

    Mesin laser dioda 808nm portabel

    Mesin laser dioda 808nm cecekelan anyar gaduh tilu panjang gelombang, kecuali téknologi 808nm tradisional, éta nambihan laser 1064nm sareng laser 755nm. Produk ieu nyumponan kabutuhan warna kulit anu béda, Kanggo warna kulit anu béda, laser anu komprehensif masihan konsumén raos anu raos, sareng pangaruhna langkung saé.

  • Vertical three wavelength 755nm/808nm/1064nm diode laser machine

    Nangtung tilu panjang gelombang 755nm / 808nm / 1064nm mesin laser dioda

    Vertikal tilu panjang gelombang 755nm / 808nm / 1064nm mangrupikeun mesin panyabutan rambut super, batang Jerman, kualitasna sampurna, sareng tilu panjang gelombang tiasa ditutupan pikeun warna kulit anu béda. Hal anu penting, henteu aya rasa nyeri pikeun miceun rambut. Upami teu kitu, pikeun desain elegan, Éta populér pisan dina industri kageulisan.

  • cooling system high end 808 diode laser hair removal machine

    sistem pendingin mesin tungtung luhur 808 dioda laser hair removal

    Modél 808 dioda laser hair hair machine ieu anu pangsaéna urang, éta ngagaduhan sistem pendingin khusus, tiasa ngajaga mesin lami-lami damel, 600w, pandangan anu hadé sareng méwah. Urang tiasa nambihan logo mérek anjeun gratis dina sistem.

  • laser diode 808 beauty euqipment for hair removal

    laser diode 808 kageulisan euqipment pikeun ngaleupaskeun rambut

    Modél laser gaya portabel diode 808 mesin panyabutan rambut ieu jual panas, garansi sataun, nembak tiasa ngahontal 2000 0000, bar jerman lasler anu diimpor, jandéla laser anjeun tiasa milih 12 * 20 12 * 10, panyabutan rambut laser permanén anu henteu nyeri.

  • diode laser 808nm hair removal machine

    mesin panyabutan rambut 808nm dioda laser

    Modél 808nm diode laser hair hair machine ieu jual pisan panas, kalayan kualitas luhur sareng harga anu pangsaéna, anu dirawat henteu raoseun sareng permanén, anu nembak tiasa ngahontal 2000 0000, diimpor laser bar Jerman. Tiasa janten logo merek anjeun dina sistem gratis .