Tentang Kami

Pabrik Kageulisan Bangkitna Laser laser pecahan
Bengkel non-lebu 2000m2 IPL, Elight, SHR, OPT laser kageulisan
50 padamel anu ngalaman Laser pulsa panjang 1064nm
2 désainer ngalaman Laser dioda 808nm
24 jam waktos waktos uji coba pikeun tiap mesin 810nm Serat gandéng laser dioda
Tim jasa diobral profesional Laser ngaleungitkeun urat lancah
Baris produk kageulisan anu ningkat: HIFU
Q pindah ND yag laser Roller derma, pena derma

Beijing Risen Beauty Technology Co., Ltd. didirikan dina 2009, tempatna di Beijing, ibukota Cina. Pabrik Risen Beauty mangrupikeun pabrik alat-alat médis sareng kageulisan anu profesional ngahijikeun R&D, produksi, pamasaran, sareng jasa, kalayan langkung ti 10 taun pangalaman. Produk na kalebet peralatan miceunan rambut laser, ésipmenet panyabutan tato, Laser pecahan, HIIFU, alat pelangsing, lampu pemutihan gigi sareng sajabana Thailand, Pilipina, Amerika Serikat, Jepang jsb, sareng parantos dikenal luas dina bidang kaindahan di luar negeri.

Inovasi téknologi mangrupikeun kakuatan anu nyababkeun ngembangkeun perusahaan. Tim insinyur anu kuat, pangalaman pasar anu beunghar sareng integrasi caket klinis ngamungkinkeun perusahaan pikeun terus ngembangkeun téknologi canggih anu diperyogikeun ku pasar laser médis. Kusabab didirikeun taun 2009, perusahaan kami parantos Nuturkeun prinsip "salamet ku kualitas sareng pamekaran ku inovasi", kami parantos ngayakeun bursa téknis anu jero sareng sajumlah pusat riset téknologi di Éropa, Amérika, Jepang sareng Koréa Kidul, teras-terasan ngabaru sareng ngarobih, sareng narékahan pikeun janten produsen peralatan kageulisan médis kelas dunya. Saatos pamekaran langkung ti10 taun, merek Risen Beauty parantos ngadegkeun reputasi anu saé sareng kasadaran mérek na dina industri kageulisan internasional sareng domestik. R&D lengkep, sistem jasa penjualan sareng purna jual perusahaan nyayogikeun palanggan kalayan sajumlah layanan kualitas luhur sapertos penjualan, latihan, bursa téknis sareng perawatan iraha waé.

fac (1)

fac (2)

Sertipikat

certificate (1)

certificate (2)

certificate (3)

certificate (4)