aqua mesin beberesih raray gelembung

Pedaran pondok:

Mesin cleaing kulit wajah modél hidra gelembung ieu hargana murah tapi fungsina kuat pisan, urang ogé tiasa nambihan led mask pikeun mesin wajah aqua ieu.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter produk:

    Téknologi Cai dermabrasion / Ultrasound / Bio microcurrent / Multi-polar RF
    Kompomén 1) Cai dermabrasi: 1 gagang sareng kiat2) Ultransound: 1 gagang sareng 1 MHz3) Bio mikro: 1 cecekelan4) RF multi-kutub: 1 gagang sareng 1 MHz

    5) bénten tina cairan aqua

    6) palu tiis

    7) Panyekel aksésori

    Voltaseu 110-220V
    Tekenan négatip 350mmHg
    Frékuénsi 3MHz

    Kauntungan produk:

    1. Operasi saderhana, layar LCD 5,7 inci.

    2. Seueur téknologi anu béda, tiasa ngalakukeun seueur pangobatan

    3. kami ogé tiasa nambihan topéng led pikeun modél ieu mesin hidra raray

    4. Ieu aqua mesék mesin tiasa ngabantosan nyerep produk perawatan kulit, pikeun ngawujudkeun hasilna langkung saé.

    Fungsi produk:

    1. Botol cai runtah: Containerofcleaningskintoattractdirt.

    2. Botol cair: Dua wadah mangrupikeun cairan pikeun ngabersihkeun kulit. Saatos ngabersihkeun kulit, nempatkeun barang anu dikumbah dikucurkeun ka sisi sanés wadah pikeun nahan cai kotor

    3. Cecekelan beberesih permukaan: beberesih, mesék

    4 .BIO cecekelan: ngabantosan kulit janten cangkéng, ngarangsang langkung seueur kolagén

    5 .RF cecekelan: Angkat raray, ngaleupaskeun kerut,

    6. Pakem Ultrasonik: promosikeun sirkulasi, bantosan nyerep produk perawatan kulit

    7 .Cool palu: Tiis sareng nenangkeun kulit, ngaleutikan, kulit pelembab sareng konci gizi.

    8 .Oxygen Semprot: Semprot gizi cair pikeun nyerep kulit.

    Tampilan produk:

    bubble-facial-machine-01 bubble-facial-machine-02 bubble-facial-machine-03 bubble-facial-machine-04

    before-and-after


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami