Mesin pelenturan awak vakum awak Cavitation

Pedaran pondok:

Mesin pelangsingan awak BSL800 mangrupikeun modél klasik urang, éta ngagaduhan tilu cekelan kanggo jasa pelangsingan awak. RF cecekelan laser lemes pikeun ngangkat kulit, sareng gagang rol RF, éta pikeun ngirangan gajih, cecekelan kavitasi sanés tiasa ngirangan sél gajih langsung, hasilna atra saatos sababaraha pangobatan.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Modél: BSL800
  • Warna: koneng
  • Ukuran saatos dikemas: kai 670mm * 620mm * 1430mm
  • Beurat: 54kg
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter produk:

    Ngaran Produk Awak vakum toller mesin pelangsing
    Modél BSL800
    Tegangan damel 220V +10% / - 20%
    Daya anu dinilai 200W
    Frékuénsi operasi 0Hz
    Sekering 6A
    Ukuran saatos dibungkus kai 670mm * 620mm * 1430mm
    Beurat kotor 54KG

    before-and-after

    before-and-after-2

    Téknologi tina mesin pelangsing awak:

     RF Téknologi: Activates metabolisme, .ngencatkeun kulit.

     Téhnologi Akustik Kuat: kavitasi pikeun meupeuskeun sél gajih.

     Roller mékanis bergelombang: Selulit ageung lemes sareng dékomposisi digancangan ku ngagulung.

     Téknologi tekanan négatip wirahma CNC: ngagancangkeun metabolisme sareng ningkatkeun lingkungan internal kulit.

     905 Téhnologi Laser Lemes: Aktipkeun élastisitas kulit

    three-handles-slimming

     

     

    slimming-equipment

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami