Mesin laser pecahan

Pedaran pondok:

Mesin laser pecahan CO2 nyaéta pakakas kageulisan laser anu propésional, éta sacara efektif tiasa nembus sinar laser kana dermis. éta mangrupikeun sistem pangubaran kulit anu paling nguntungkeun sareng tiasa ngahontal épék jangka panjang perombakan kolagén ogé ningkatna kaayaan kulit yuswa kusabab kakeunaan cahaya.

 


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Panjang gelombang: 10600nm
  • Kakuatan pulsa: 40w
  • Layar: Layar sentuh warna 10 inci
  • Sistem tiis: hawa tiis
  • Beurat N. (kg): 65kg
  • Ukuran: 64x60x122cm
  • Sasayogian tanaga: 220V / 110V 50Hz / 60Hz
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter:

    Modeu laser Laser pecahan Co2
    Panjang gelombang 10600nm
    Kakuatan pulsa 40w
    Frékuénsi Radio pulsa 0,530w
    Kadali Switch némpél, dikawasa microprocessor
    Layar Layar sentuh warna 10 inci
    Modeu damel teras-terasan; Single pulsa; Balikeun pulsa; Super pulsa
    Pola scan Segitiga / Pasagi / Persegi Panjang / Rhombus / Bunderan
    Jumlah titik 400 titik paling
    Modeu damel  Fraksi; Inti pulsa
    Modeu scan Sekresi urutan atanapi Scan acak atanapi scan jarak maksimum
    Énergi pulsa 10mj ~ 200mj (unggal ngaléngkah: 2mj)
    Sinar divergénsi angie  0.3mrad
    Pokus kondensor  f = 100mm
    Ukuran spot 0.12-1.25mm (adjustable)
    Waktos radiasi  0,1 ~ 1 mdet
    Waktos interval  1-5000ms
    Durasi Pulsa 0,1 ~ 10ms
    Interval Pulsa 1ms ~ 100ms (unggal ngaléngkah: 1mj)
    Jarak pulsa 0.1-2.6mm
    Tujuan balok  635nm
    Sistem tiis hawa tiis
    Pangiriman balok Panangan anu diartikulasikeun sareng 7-sendi kalayan roatating 360 derajat
    Perhatosan waktos  5 mnt
    Area Scan  10mmx10mm, 20mmx20mm, 30mmx30mm tiasa diluyukeun
    Kapadetan Spot 36 titik / cm, 144kotak / cm, 576titik / cm, kalayan beban sakedap
    N. beurat (kg)  65kg
    Ukuranna 64x60x122cm
    Sasayogian tanaga 220V / 110V 50Hz / 60Hz

     

    co2-laser

    Prinsip kerja mesin laser CO2 pecahan:

    Laser laser pecahan mangrupikeun sistem anu paling maju konsépsi laser laser sistem laser peeling kulit kalayan panjang gelombang 10600nm, kuring tiasa nambihan pangaruh kulit -ngeunaan kulitna, éta sacara efektif tiasa nembus sinar laser kana dermis. éta mangrupikeun sistem pangubaran kulit anu paling nguntungkeun sareng tiasa ngahontal pangaruh jangka panjang paningkatan kolagén ogé ningkatna kaayaan kulit yuswa kusabab kakeunaan cahaya. éta tiasa sacara aman dilarapkeun kana sababaraha jinis tapak tatu dibandingkeun sareng 100% laser lapisan lapisan kulit anu aya (co2 atanapi Er: YAG). Salaku tambahan, éta henteu meryogikeun waktos anu lami pikeun pamulihan atanapi efek samping, éta tiasa ngarobih Rupa-rupa jinis cacat cacat sareng jaringan kulit kalayan épéktip.

     

    fractional-co2

    Aplikasi:

    Heunceut ketang

    Produksi énergi cahaya ngajantenkeun kontak kolagén serat sareng ngagabung deui langsung, nyababkeun heureuy pisan tina heunceut.

    Dina waktos anu sasarengan, cahaya tiasa ngarangsang seueur régenerasi kolagén. kandel témbok heunceut ngajadikeun heunceut sempit sareng heureut kanggo waktos anu lami, supados mulangkeun tangkeupan sareng baranahan nyusutan parawan.

     

     Rejuvenasi heunceut:

    Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun pigmén dina heunceut sareng luar labia ngalangkungan pangaruh cahaya, éncér melanin, sareng mulangkeun labia salaku budak awéwé.

     

    Peremajaan kulit:

    Jero anti sepuh, ngarobih jaringan serat elastis kolagén, régenerasi sél, ngajantenkeun heunceut langkung ketat.

     

    Nourishing (ngaleungitkeun kagaringan)

    Ngarangsang fungsi lnheun heunceut pikeun mulangkeun nyalira, ngarekonstruksikeun microcirculation heunceut, ningkatkeun sékrési lendir, ngahasilkeun kagaringan, ngaktipkeun régenerasi sél ngora énggal, norma endokrin

    CO2 fractional laser-3

     

    CO2 fractional laser-4

     

     

     

     

     

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami