Laser pecahan Co2

  • CO2 fractional laser machine

    Mesin laser pecahan

    Mesin laser pecahan CO2 nyaéta pakakas kageulisan laser anu propésional, éta sacara efektif tiasa nembus sinar laser kana dermis. éta mangrupikeun sistem pangubaran kulit anu paling nguntungkeun sareng tiasa ngahontal épék jangka panjang perombakan kolagén ogé ningkatna kaayaan kulit yuswa kusabab kakeunaan cahaya.

     

  • 2 in 1fractional CO2 laser for skin lifting machine

    Laser laser 2 dina 1fraksi pikeun mesin angkat kulit

    Mesin Fraxel nyaéta 2 dina 1fraksi CO2 mesin laser, dua buah co2 pecahan cecekelan kanggo rai sareng awak, fungsi utami nyaéta pikeun peremajaan kulit, ngaleungitkeun jarawat sareng ngaleupaskeun kerut. éta téknologi anu aman, ulah nganyenyeri kulit sareng panon.

  • co2 fractional rf tube laser device for skin resurfacing

    co2 fraksi pecahan alat laser tube pikeun resurfacing kulit

    Mesin laser pecahan modél co2 ieu khususna pikeun resurfacing kulit, peremajaan kulit, panyabutan tapak tatu, pangetatan heunceut, sistem pendingin ku hawa, kakuatanna 40w, ngadukung grafik scan anu béda, gampang dioperasikeun, kalayan kualitas luhur sareng harga pangsaéna

  • Metal tube CO2 fractional laser beauty equipment

    Tabung logam peralatan pecahan laser pecahan

    Mesin laser pecahan CO2 nyaéta pakakas kageulisan laser anu propésional, éta sacara efektif tiasa nembus sinar laser kana dermis. éta mangrupikeun sistem pangubaran kulit anu paling nguntungkeun sareng tiasa ngahontal épék jangka panjang perombakan kolagén ogé ningkatna kaayaan kulit yuswa kusabab kakeunaan cahaya.