mesin pelangsing cryolipolysis

  • Portable cavitation and cryolipolysis slimming equipment

    Alat pelangsingan kavitasi portabel sareng cryolipolysis

    Mesin multifungsi 3 dina 1 nyaéta modél portabel, téknologi kavitasi 40KHZ, téknologi cryolipolysis, téknologi tipolar sareng laser lipo, hasilna atra, sacara efektif ngaleungitkeun gajih.

  • 360 surrounding fat freeze slimming machine for body sculpting

    360 sakurilingna mesin pelek beku gajih kanggo pamatasan awak

    Modél sloze beku mesin pelangsing modél ieu diénggalan, éta nganggo 360 sudut sakitar téknik beku gajih, opat cecekelan cryo tiasa dianggo dina waktos anu sasarengan, éta tiasa ngahémat waktos kanggo pangobatan, hasil pelangsingan bakal langkung gancang sareng épéktasi, gado ogé ngagaduhan cecekelan cryo.

  • cool 360 cryo angle fat freeze machine for body weight loss

    tiis 360 mesin cryo sudut beku gajih pikeun leungitna beurat awak

    Modél cryo fat freeze slamping ieu gaya portabel, gagang beku gajih tiasa dianggo dina waktos anu sami, kavitasi rf tiasa ningkatkeun pangaruh pelangsingan, promosikeun pangirangan gajih.

  • Professional cryolipolysis slimming machine

    Mesin pelangsing cryolipolysis propésional

    Mesin pelenturan Cryolipolysis ngagaduhan gagang vaksin cryo 4 pcs anu béda, ukuran 100/150/200/300, pikeun daérah anu béda. Suhu rendah ngaleungitkeun gajih sareng ngagancangkeun metabolisme gajih, sahingga ngahontal pangaruh leungitna beurat, sareng suhu anu handap moal ngakibatkeun karusakan dina kulit sareng teu aya perdarahan.

  • portable fat freeze slimming machine

    mesin pelek beku gajih portabel

    Ieu mesin pelangsing multifungsi 3 dina 1, cecekelan rongga 40KHz, cecekelan beku gajih cryo, bantalan laser lipo, anu bakal ngajantenkeun hasil pelangsingan langkung saé, éta kalayan kualitas luhur sareng harga anu pangsaéna.

  • 4 pcs handle Cryolipolysis slimming machine

    4 pcs nanganan mesin pelenturan Cryolipolysis

    Mesin pelenturan cryolipolysis multifungsi mangrupikeun rarancang énggal, cryolipolysis 4 pcs dilarapkeun pikeun daérah anu béda, ngabekukan gajih gancang, sumping sareng 40Khz cavitation pikeun ngarobih gajih, Samentawis éta, urang tiasa nganggo laser RF pikeun angkat sareng ngencangkeun kulit, saatos dioperasikeun, lipolaser pad tiasa ngahijikeun pangaruhna

  • Multifunction cryolipolysis cavitation weight loss machine

    Multifungsi cryolipolysis cavitation mesin leungitna beurat

    Dina raraga langkung sadar rencana leungitna beurat, mesin ieu ngahijikeun sababaraha téknologi pelangsingan anu béda. Mimiti, téknologi cryolipolysis téknologi anyar ngabekukan gajih, laser lipo sareng 40K kavitasi ngabantosan dina ngaremuk selulit, sareng dina dasar ieu laser laser ngajaga élastisitas kulit.

  • 360 angle surrounding cryolipolysis slimming machine

    360 sudut sakitar mesin pelenturan cryolipolysis

    Panganyarna mesin cryolipolysis multi 5 pcs mangrupikeun modél anu kréatip, anjeun tiasa nyaluyukeun ukuranana numutkeun daérah anu béda, Dina dasar cecekelan cryo konvensional, mesin ngagaduhan gagang anyar anu cocog pikeun gado. Pakemna cocog pisan sareng kulit, masihan palanggan janten pangalaman anu langkung saé.