Pasokan pabrik Microneedling Derma Pen nganggo batré

Pedaran pondok:

Pena derma ieu nganggo dua aki. Jarum na tiasa 1 pin, 3 pin, 5 pin, 7 pin, 9 pin, 12 pin, 24 pin, 36 pin, 42 pin, jarum nano. Urang tiasa nambihan logo dina kalam sareng alloy aluminium.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Warna: Pérak
  • Tambihkeun Logo: Leres, MOQ 100pcs
  • MOQ: 1pc
  • Pakét: Bisi alloy aluminium.
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter:

    Modél DER270
    Catu daya rechargeable dua aki-aki
    Adaptor 4.2v-500MA
    Laju 8000-16000r / m
    Beurat  56g
    Warna Pérak
    Jerona Jarum 0 mm dugi 2.0mm adjustablecc
    Jumlah jarum 1 pin, 3 pin, 5 pin, 7 pin, 9 pin, 12 pin, 24 pin, 36 pin, 42 pin, nano
    Ukuran bungkusan

    Aplikasi:
    1. Dipiceun tapak tatu kalebet jarawat ngaleungitkeun tapak tatu atanapi perlakuan.
    2. panyabutan tanda manteng
    3. Anti sepuh.
    4. Anti kerut
    5. Pangobatan sélulér / pangurangan sélulit atanapi ngaleungitkeun.
    6. Perawatan rambut rontok / mulangkeun rambut
    7. Perawatan pigmén hiper.

    Kauntungan:
    1. Résiko minimal 
    2. Biaya Épéktip 
    3. Mangsa penyembuhan pondok 
    4. Teu ngaruksak kulit permanén 
    5. Henteu ningkatna sensitipitas matahari 
    6. Dilakukeun dina handapeun anesthesia topical 
    7. Sagala jinis kulit tiasa diubaran 
    8. Kulit ipis atanapi pra-laser tiasa diubaran 
    9. Awak ngahasilkeun kolagén alami pikeun hasil tahan lama 
    10. Peningkatan penetrasi produk anu diterapkeun

     Kumaha Paké Derma Pen:
    1. sterilkeun kartrid, nyeuseuh sareng kulit garing garing.
    2. Mindahkeun di daérah anu dipikahoyong 2-4 kali.
    3. Larapkeun pelembab atanapi ngalereskeun sérum saatos dianggo. (Cartrid anu paling saé pikeun dianggo, ngabagi kartrid ka anu sanés dilarang).

     TEU NGAGUNAKEUN:
    1. Dina tatu kabuka.
    2. Kana jarawat atanapi kulit anu ngairitasi.
    3. Henteu nganggo saatos iritasi.

     Saran:
    Para ahli nyarankeun pikeun nganggo pena Derma kalayan krim numbing topikal sareng sérum Vitamin C sasarengan. Langkung saé konsultasi para ahli sateuacan mésér, dumasar kana masalah kulit anjeun. 

    Saran perlakuan:
    0.25mm: Ningkatkeun panerapan produk anu dilarapkeun kana kulit; Anti sepuh
    0.3mm: Ngaronjatkeun komplek kulit, ngirangan garis-garis halus, ngébréhkeun pigménan, ngaleutikan pori-pori
    0,5mm: Ngirangan Kedutan Wajah, Anti Sepuh, Ngaleungitkeun Parut Jarawat
    1.0 mm: Ngubaran Cellulite, Ngaleungitkeun Tanda Stretch, Ngubaran Wrinkles Jero, Pigmentasi Kulit
    1,5 mm-2.0mm: Ngabakar Tatu, Tatu Bedah, Ngubaran Tatu Jarawat Deui, Tatu Bekas (Peuntas, Peha, Suku, Payudara), Perawatan Rambut Loss

    Sabaraha pangobatan anu diperyogikeun Dermapen?
    Ahli médis anjeun tiasa konsultasi ka anjeun ngeunaan pangobatan anu diresepkeun. Kaayaan kulit anu bénten-bénten peryogi regimen pangobatan khusus, ogé kapangaruhan ku umur unggal pasién. 2-3 pangobatan Dermapen agrésif bakal nyayogikeun bédana anu jelas, tapi 5-6 pangobatan Dermapen bakal nunjukkeun hasil anu paling dramatis. Penting pikeun digawekeun ku praktisi anjeun ngeunaan naon anu khusus pikeun dititénankeun. Sakali perlakuan ngagaduhan pangaruh anu dipikahoyong, penting pikeun ngajaga stimulasi kolagén ku balik ka praktisi anjeun, atanapi ngalakukeun pangobatan Dermapen énggal unggal 12-24 minggu.

    FAQ:

    1. Naha produk ieu ngagaduhan sertifikasi CE?
    Leres, produk kami sadayana ngagaduhan sertifikasi CE.

    2. Naon jaminan produk ieu?
    Éta jaminan 1 taun.

    3. Sabaraha kali diperyogikeun pikeun kéngingkeun hasil anu sampurna?
    Biasana éta tiasa kéngingkeun hasil anu saé saatos 1 kali perlakuan.

    4. Naha urang tiasa kéngingkeun harga agén upami urang hoyong janten distributor produk ieu?
    Naha urang tiasa nambihan logo perusahaan urang dina produk ieu?
    Upami anjeun resep janten distributor kami di nagara anjeun, mangga ngahubungan kuring sacara rinci, kami tiasa masihan harga anu saé pikeun distributor pikeun ngadukung aranjeunna pikeun muka pasar di nagarana. Sareng leres, urang tiasa nambihan logo distributor kana produk ieu, sareng kami ogé tiasa ngarobih warna sakumaha peryogi klién, tapi éta kedah janten urutan batch, MOQ nyaéta 50 pcs.

    5. Naha anjeun ngajual sérum anu tiasa dianggo sasarengan kalam derma?
    Henteu, kami henteu ngajual produk sapertos kitu. Punten mésér produk anu aya hubunganana di toko profesional pikeun aman dianggo.

    6. Naon bédana antara kalam derma sareng derma roller?
      Pénder Derma langkung ékonomis tibatan derma roller, anjeun ngan kedah ngeusian pulpén sareng ngagentos kartrid saatos unggal panggunaan. Anjeun tiasa ngendalikeun kagancangan kartrid sareng panjangna.

    7. urang tiasa nganggo kartrid anu sami pikeun klien anu sanés?
       NO. Hiji klién, hiji kartrid.

    dermapen-before-after




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami