Laser Ngaleupaskeun Rambut

  • Portable 808nm diode laser machine

    Mesin laser dioda 808nm portabel

    Mesin laser dioda 808nm cecekelan anyar gaduh tilu panjang gelombang, kecuali téknologi 808nm tradisional, éta nambihan laser 1064nm sareng laser 755nm. Produk ieu nyumponan kabutuhan warna kulit anu béda, Kanggo warna kulit anu béda, laser anu komprehensif masihan konsumén raos anu raos, sareng pangaruhna langkung saé.

  • Portable IPL SHR hair removal machine

    Mesin panyabutan rambut IPL SHR portabel

    Mesin IPL ieu modél anu populér pisan, layar nyaéta 8 inci layar sentuh warna asli, kakuatanna 1200w, umur lampu langkung ti 300 000 nembak. Éta ngagaduhan 3 saringan nganggo mesin, anjeun tiasa milih langkung saringan upami anjeun peryogi.

  • 755nm alexandrite laser hair removal machine

    755nm mesin miceunan rambut alexandrite laser

    Modél ieu 755nm mesin cukuran rambut alexandrite laser, tiasa pas pikeun sagala jinis kulit, naon waé jenis rambut, mangrupikeun mesin laser panyabutan rambut anu paling idéal. Henteu kedah nerapkeun gél dina kulit, Henteu aya nyeri, ngaleupaskeun rambut permanén, Kirang sési 3-4 sési, Némbak teu ngagaduhan wates, waktos hirup lami damel, cai, hawa, sistem pendingin semikonduktor.

  • 1064nm 755nm long pulse hair removal equipment

    1064nm 755nm pakakas ngaleupaskeun rambut pulsa panjang

    Laser pulsa panjang 1064nm mangrupikeun téknologi anu paling safty, ngagaduhan rupa-rupa aplikasi, panyabutan rambut, panyabutan tapak tatu, eritema, sarkoma, sareng teu aya efek samping. Dina widang panyabutan rambut, mesin pulsa panjang 1064nm mangrupikeun téknologi anu paling épéktip sareng paling aman. Pikeun rambut hideung coklat, pangaruh panyabutan rambut penting pisan. Salaku tambahan,, urang tiasa nambihan sistem 755nm, Langkung cocog pikeun rambut pirang sareng warna-warni。

  • Advanced alexandrite laser hair removal machine

    Mesin miceun rambut canggih alexandrite laser

    Mesin panyabutan rambut modél ieu paling ageung pangaruhna sareng canggih, mujarab pikeun jinis kulit sareng warna rambut, pulsa na 100ms, sesa rambut ngaleungitkeun rambut pondok, henteu nyeri, henteu kedah nerapkeun gél.

  • 1064 long pulse hair removal machine

    1064 mesin panyabutan rambut pulsa panjang

    Mesin modél ieu 1064nm panjang pulsa nd yag mesin panyabutan rambut laser, éta super épéktip pikeun ngaleupaskeun rambut pikeun jinis kulit naon waé, warna rambut, sapertos emas sareng kulawu, henteu kedah nerapkeun gél, kirang sési.

  • Vertical three wavelength 755nm/808nm/1064nm diode laser machine

    Nangtung tilu panjang gelombang 755nm / 808nm / 1064nm mesin laser dioda

    Vertikal tilu panjang gelombang 755nm / 808nm / 1064nm mangrupikeun mesin panyabutan rambut super, batang Jerman, kualitasna sampurna, sareng tilu panjang gelombang tiasa ditutupan pikeun warna kulit anu béda. Hal anu penting, henteu aya rasa nyeri pikeun miceun rambut. Upami teu kitu, pikeun desain elegan, Éta populér pisan dina industri kageulisan.

  • cooling system high end 808 diode laser hair removal machine

    sistem pendingin mesin tungtung luhur 808 dioda laser hair removal

    Modél 808 dioda laser hair hair machine ieu anu pangsaéna urang, éta ngagaduhan sistem pendingin khusus, tiasa ngajaga mesin lami-lami damel, 600w, pandangan anu hadé sareng méwah. Urang tiasa nambihan logo mérek anjeun gratis dina sistem.

  • laser diode 808 beauty euqipment for hair removal

    laser diode 808 kageulisan euqipment pikeun ngaleupaskeun rambut

    Modél laser gaya portabel diode 808 mesin panyabutan rambut ieu jual panas, garansi sataun, nembak tiasa ngahontal 2000 0000, bar jerman lasler anu diimpor, jandéla laser anjeun tiasa milih 12 * 20 12 * 10, panyabutan rambut laser permanén anu henteu nyeri.

  • diode laser 808nm hair removal machine

    mesin panyabutan rambut 808nm dioda laser

    Modél 808nm diode laser hair hair machine ieu jual pisan panas, kalayan kualitas luhur sareng harga anu pangsaéna, anu dirawat henteu raoseun sareng permanén, anu nembak tiasa ngahontal 2000 0000, diimpor laser bar Jerman. Tiasa janten logo merek anjeun dina sistem gratis .

  • ipl laser vertical hair removal machine for salon

    ipl laser mesin panyabutan rambut nangtung pikeun salon

    Mesin panyabutan rambut modél ieu nyaéta mesin panyabutan rambut ipl, urang tiasa ngarobih warna cangkang, gagangna, anjeun ngan ukur tiasa milih gagang ipl, atanapi dua gagang ipl, atanapi ipl rf q dialihkeun sareng tilu gagang. Wilujeng ngintunkeun pamundut ka urang.

  • ipl nd yag laser 2 in1 machine

    ipl nd yag laser 2 mesin in1

    Ieu mangrupikeun modél jual panas deskstop 2 dina 1 ipl mesin panyabutan rambut laser pikeun salon kecantikan, éta tiasa duanana pikeun miceun rambut sareng ngaleungitkeun rajah, kalayan kualitas anu saé sareng harga anu pangsaéna, mangga ngahubungan kami pikeun inpormasi lengkep.

12 Teras> >> Halaman 1/2