kalam hyaluron énggal pikeun ngaleupaskeun kerut

Pedaran pondok:

Pena modél hyaluron mangrupikeun modél anyar anu kami update, éta ngagaduhan 5 jinis warna. Éta tiasa dianggo pikeun ngaluarkeun kerut, ngaleungitkeun kantong panon, ngaleungitkeun suku gagak sareng suntikan asam hyaluronic. Kami tiasa nambihan logo perusahaan dina pena upami anjeun peryogi.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Warna: 5 warna pikeun milih
  • MOQ: 1pc
  • Tambihkeun logo: nuhun, MOQ nyaéta 50 pcs
  • Pakét: Kotak karton
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter:

    Jenis Pena asam Hyaluronic
    Fitur miceun keriput, miceun kantong panon, ngaleupaskeun suku gagak sareng suntikan asam hyaluronic
    Sértipikasi CE
    Bahan 16 stainless steel (médis stainless steel médis)
    Volume suntikan: 0,01ml-0,12ml
    Modeu operasi Otomatisasi tekanan tinggi
    Jero suntikan 6-8mm

    Kauntungan: 
    Henteu aya rasa nyeri: henteu aya desain suntikan jarum, hindarkeun kontak sareng jaringan saraf subkutan, tiasa ngirangan nyeri suntikan.
    Geulis Geulis: Pena ieu nyemprotkeun asam hyaluronic sareng nutrisi sanésna kana handapeun kulit dina semprot pikeun ngahontal pangaruh kosmétik anu gancang, naha éta cocog pikeun salon bumi atanapi salon kecantikan.
    Fungsi: jero moisturizing na moisturize kulit, sahingga kulit gancang ngeusian, ningkatkeun kerut sareng kulit kusam.
    Jinis Atomisasi: Tekanan tinggi dihasilkeun ku alat tekanan, sareng cairanana kadorong tina liang mikro di luhur tungtung payun pikeun ngawangun kolom cairan ultra-halus 0,17mm, anu langsung nembus kulit sareng ngahontal kulit .

    FAQ:

    1. Naha produk ieu ngagaduhan sertifikasi CE?
       Leres, produk kami sadayana ngagaduhan sertifikasi CE.

    2. Naon jaminan produk ieu?
       Éta jaminan 1 taun.

    3. Sabaraha kali diperyogikeun pikeun kéngingkeun hasil anu sampurna?
       Biasana éta tiasa kéngingkeun hasil anu saé saatos suntikan 1 kali.

    4. Naha urang tiasa kéngingkeun harga agén upami urang hoyong janten distributor produk ieu?
        Naha urang tiasa nambihan logo perusahaan urang dina produk ieu?
       Upami anjeun resep janten distributor kami di nagara anjeun, mangga ngahubungan kuring sacara rinci, kami tiasa masihan harga anu saé pikeun distributor pikeun ngadukung aranjeunna pikeun muka pasar di nagarana. Sareng leres, urang tiasa nambihan logo distributor kana produk ieu, sareng kami ogé tiasa ngarobih warna sakumaha peryogi klién, tapi éta kedah janten order batch, MOQ nyaéta 50 pcs.

    5. Naha anjeun ngajual asam hyaluronic atanapi sérum anu kalam hyaluron ngagunakeun?
       Henteu, kami henteu ngajual produk sapertos kitu. Punten mésér produk anu aya hubunganana di toko profesional pikeun aman dianggo.

     

     

     

    compare-with-injection 

     




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami