mesin hidra raray

Pedaran pondok:

Mesin rai modél hidra ieu, mangrupikeun produk jual anu paling panas di perusahaan kami, utamina pikeun ngabersihkeun kulit, ngabangkitkeun kolagén, beueus kulit, éta ngagaduhan genep gagang, anjeun tiasa ngendalikeun unggal fungsi dina gagangna.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter produk:

    Ngaran mérek Bangkit Kaindahan
    Jenis Alat-alat kageulisan multifungsi
    Voltaseu 110v 220v
    Ngaran Produk Mesin raray gelembung
    Gagang gagang 6 Pakem
    Fungsi Beberesih kulit, angkat kulit
    Sértipikasi CE
    Palayanan OEM

    Fungsi produk:

    1. cecekelan mesék cai

    cai murni dimurnikeun ngahasilkeun H2 molekul dina permukaan kulit, sahingga molekul cai tiasa gancang nembus kulit, supados kulit janten handap beueus.

    2. cecekelan Citation

    ngamajukeun sirkulasi getih, peremajaan kulit

    3. scrubber kulit

    beberesih kulit sareng angkat kulit, nalika dianggo pikeun meresihan kulit, tetep 45 derajat kana kulit

    4. Oxygen gun gun

    tekanan tinggi oksigén tiasa jero nembus kana lapisan dermis, pikeun nyerep gizi langkung gampang.

    5. Dipoolar

    ngangkat mikro ayeuna, ngaleupaskeun kerut panon, angkat muka

    6. Palu tiis

    Thrink pori, nenangkeun kulit, nalika bérés total perlakuan, tiasa ngadamel konci gizi dina kulit.

    Tampilan produk:

    hydra facial machine hydra facial machine hydra facial machine hydra facial machine

    FAQ:

    1. Naon garansi mesin?

    garansi sataun, upami mesin ngagaduhan masalah dina garansi, urang tiasa ngabantosan anjeun ngalangkungan pidéo pikeun nguji bagian mana anu rusak, teras kirimkeun bagian-bagianna gratis ka anjeun, biasana urang ngalakukeun ieu, sareng leres-leres tiasa ngabantosan klien kami ngarengsekeun masalah. , anjeun tiasa percanten ka kami, punten tong hariwang.

    2. Dupi anjeun nyayogikeun pidéo ngeunaan cara ngoperasikeun mesinna?

    nuhun, urang tiasa ngirim pidéo ka anjeun.

    3. Naha kuring kedah mésér sababaraha botol pikeun mesinna?

    urang gaduh cairan profesional pikeun mesin hidra raray. anjeun tiasa ngagaleuhna.

    4. Naha anjeun ngagaduhan manual pangguna?

    nuhun, urang gaduhna. urang tiasa ngirimkeun ku email ka anjeun.

    5. Naon prosedur anjeun ngirim produk?

    Saatos anjeun mayar, kami nyiapkeun mesin sakitar tilu dinten, upami aya reureuh kami bakal ngawartosan anjeun sateuacanna. Maka kami bakal kirimkeun ka agén anu delivey kami, maka aranjeunna ngirimkeun produk ku expres atanapi cara sanésna ka nagara anjeun.

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami