hidra rai

  • Personal skin care 64pins titanium hydra roller

    Perawatan kulit pribadi 64pins titanium hidra roller

    Roller titanium hidra mangrupikeun parangkat kaéndahan anu merenah, anjeun tiasa nganggo pikeun ningkatkeun kaayaan kulit, ngangkat kulit, ngaleungitkeun jarawat, ngabodasan wajah, ngaleungitkeun kerut sareng ngaleungitkeun chloasma. Aya dua pilihan, 64pins sareng 20 pin. bahan na titanium, langkung kaamanan sareng kabersihan! anjeun ngan ukur kedah tuang hakekat kana ampul, Gulung kana kulit anjeun kanggo tuang cairan kana kulit.

  • 2 in 1 portable water oxygen cleaner RF therapy facial machine

    2 ti 1 portabel oksigén cai bersih mesin terapi RF raray

    Mesin raray 3 dina 1 oksigén mangrupikeun modél multifungsi, éta dilengkepan cekelan 3 pcs, cecekelan beberesih oksigén, cecekelan laser RF sareng cecekelan ultrasound, téknologi oxygeneo Pengetahuan alam tiasa ngarangsang aktivitas kulit. Samentawis éta, RF laser sareng téknologi ultrasonik tiasa ngaleungitkeun kerut sareng ngangkat kulit.

  • 10 in 1 water dermabrasion hydra facial machine

    10 dina 1 cai dermabrasion hidra mesin raray

    10 dina 1 mesin hidra raray nyaéta modél beberesih kulit anu propésional, sumping sareng dermabrasion hyadra, scrubber kulit, dermabrasion diaméter, dermabrasion silikon, sareng pena vakum, sacara efektif ngabersihkeun kulit, ngaleungitkeun komédo, jarawat, sareng ningkatkeun kulit berminyak. Upami henteu, mesinna dilengkepan gagang anu sanés pikeun ngangkat kulit, ngaleungitkeun kerut, ngabodasan kulit, cecekelan bio, cecekelan PDT, tripolar sareng nyemprot.

  • ABC bottle liquid used for hydra facial machine

    Cairan botol ABC anu dianggo pikeun mesin hidra raray

    Ieu leyuran sérum mesin beberesih kulit hidra raray, éta ngagaduhan tilu botol, utamina pikeun beberesih kulit, beberesih jarawat, beueus kulit

  • 10 in 1 hydro facial skin cleaning beauty machine

    10 dina 1 hidro mesin beberesih kulit wajah

    Ieu mangrupikeun anu paling anyar dina perawatan kulit raray hidra 10 dina 1 mesin, éta ngagaduhan 10 PC béda jinis cecekelan, utamina cecekelan beberesih kulit ngagaduhan tilu jinis, inten dermabrassion, hidrermermrassion, sareng dermabrassion silikon. Langkung maju.

  • hydro facial machine 5 in1

    mesin hidro raray 5 in1

    Ieu mangrupikeun mesin perawatan kulit hidra dermabrassion gaya nangtung paling anyar pikeun salon, kalayan lima gagang, gagang mesék aqua, gun oksigén semprot, cecekelan microcurrent, pena vakum, lampu foton.

  • aqua bubble facial cleaning machine

    aqua mesin beberesih raray gelembung

    Mesin cleaing kulit wajah modél hidra gelembung ieu hargana murah tapi fungsina kuat pisan, urang ogé tiasa nambihan led mask pikeun mesin wajah aqua ieu.

  • oxygen facial machine

    mesin rai oksigén

    Ieu modél beberesih kulit gelembung hidra mesin beberesih kulit wajah, sacara efektif ngaleungitkeun zat anu ngabahayakeun dina pori-pori, ngabersihkeun kulit, ngaéffolasi, peremajaan kulit.

  • hydra facial machine

    mesin hidra raray

    Mesin rai modél hidra ieu, mangrupikeun produk jual anu paling panas di perusahaan kami, utamina pikeun ngabersihkeun kulit, ngabangkitkeun kolagén, beueus kulit, éta ngagaduhan genep gagang, anjeun tiasa ngendalikeun unggal fungsi dina gagangna.