Laser panyabutan rambut IPL

  • Portable IPL SHR hair removal machine

    Mesin panyabutan rambut IPL SHR portabel

    Mesin IPL ieu modél anu populér pisan, layar nyaéta 8 inci layar sentuh warna asli, kakuatanna 1200w, umur lampu langkung ti 300 000 nembak. Éta ngagaduhan 3 saringan nganggo mesin, anjeun tiasa milih langkung saringan upami anjeun peryogi.

  • ipl laser vertical hair removal machine for salon

    ipl laser mesin panyabutan rambut nangtung pikeun salon

    Mesin panyabutan rambut modél ieu nyaéta mesin panyabutan rambut ipl, urang tiasa ngarobih warna cangkang, gagangna, anjeun ngan ukur tiasa milih gagang ipl, atanapi dua gagang ipl, atanapi ipl rf q dialihkeun sareng tilu gagang. Wilujeng ngintunkeun pamundut ka urang.

  • ipl nd yag laser 2 in1 machine

    ipl nd yag laser 2 mesin in1

    Ieu mangrupikeun modél jual panas deskstop 2 dina 1 ipl mesin panyabutan rambut laser pikeun salon kecantikan, éta tiasa duanana pikeun miceun rambut sareng ngaleungitkeun rajah, kalayan kualitas anu saé sareng harga anu pangsaéna, mangga ngahubungan kami pikeun inpormasi lengkep.

  • ipl shr hair removal machine

    mesin panyabutan rambut ipl shr

    Modél ipl laser hair removal machine ieu seueur fungsi, éta ngagabungkeun téknologi ipl, rf sareng q dialihkeun sareng laser, efektif pikeunbuuk ngaleupaskeun, ngaleupaskeun kerut, ngaleungitkeun tato. urang desigh mesin ieu sareng bagian kualitas luhur.

  • Multifunctional 3 in 1 ipl laser hair removal machine

    Mesin panyabutan rambut 3 dina 1 ipl laser multifungsi

    Ieu mangrupikeun modél multifunctional 3 in 1 hair hair machine, anu ngagaduhan tilu gagang, gagang ipl utamina kanggo ngaleupaskeun rambut, gagang rf kanggo ngaleungitkeun kerut, q dialihkeun sareng cecekelan laser anu kanggo ngaleungitkeun rajah, mesék karbon.

  • Portable IPL SHR hair removal machine

    Mesin panyabutan rambut IPL SHR portabel

    Mesin panyabutan rambut IPL portabel mangrupikeun modél klasik, gampang dibawa, sareng hasilna sampurna, urang tiasa ngadukung saringan anu béda, 480nm, 590nm, 640nm, 690nm, 750nm sareng 430nm, anjeun tiasa ngaluarkeun rambut, miceun urat, bintik-bintik, sareng angkat kulit atanapi peremajaan kulit. Anjeun ngan kedah ngarobih saringan pikeun ngagaduhan fungsi anu béda-béda ieu.

  • ipl rf desktop hair removal machine

    mesin panyabutan rambut ipl rf desktop

    Ieu mangrupikeun méja deskstop ipl shr hair hair machine, anu ogé ngagaduhan cecekelan rf pikeun peremajaan kulit, éta pikaresepeun pikeun dioperasikeun, produkna kualitas luhur sareng jaminanana sataun pikeun garansi.

  • 3 in 1 SHR IPL RF multi function hair removal machine

    3 dina 1 SHR IPL RF multi fungsi mesin panyabutan rambut

    Mesin mutifunction 3 dina 1 mangrupikeun desain eksklusif, éta populér pisan di salon kecantikan, tilu gagang kanggo fungsi anu béda, IPL gagang, sumping sareng téknologi SHR, Gancang nyabut rambut sareng ngamajukeun kaayaan kulit, sareng laser ND YAG kanggo cecekelan ngaleungitkeun tato, kalayan tilu tip, 1064nm / 532nm. bonéka hideung, samentawis éta cecekelan RF tiasa angkat kulit sareng ngaluarkeun kerutan.