mesin pelangsing laser lipo

  • 6 in 1 lipo laser slimming machine

    6 di 1 lipo mesin pelangsing laser

    Modél 6 in 1 laser lamping mesin ieu diénggalan tibatan sistim pelangsingan kim 8, éta ngagaduhan dua welas polar RF gagang, sareng cecekelan operasi anu langkung merenah, wilujeng ngintunkeun pamariksaan pikeun langkung jéntré, urang bakal ngabales anjeun gancang-gancang.

  • kim 8 slimming machine

    mesin pelangsing kim 8

    Modél rf (frékuénsi radio) lipo laser mesin pelangsingan ieu aya jual panas, éta mujarab pikeun ngirangan beurat awak, bentuk awak, 40KHz kavitasi mangrupikeun kakuatan, tiasa ngarusak sél gajih gampang, sareng pangobatan bakal aman.

  • 6 in 1 cavitation slimming machine

    6 di 1 mesin pelangsingan kavitasi

    Mesin ieu desain anyar, warna pink, éta paling populér di industri kageulisan. Mesin multifungsi 6 dina 1, cecekelan kavitasi, vakum sareng gagang RF Bipolar, geneppolar sareng belaspolar, nyanghareup RF sareng bantalan laser. leungitna beurat sareng kulit ngangkat RF. multi cecekelan langkung saé pikeun leungitna beurat.