Pena Microneedling

  • For acne removal microneedling pen

    Pikeun microneedling pulpen ngaleungitkeun jarawat

    Microneedle derma pen A6 mangrupikeun modél classcial, éta awak logam, kualitas anu saé pisan sareng umur panjang, éta ngagaduhan batré anu tiasa diisi deui, sareng anjeun tiasa nyetél panjangna numutkeun kaayaan anu bénten-bénten. Kisaran perlakuan pena derma pisan lega. Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun ngaleungitkeun tanda manteng, ngaleungitkeun jarawat, sareng angkat wajah. Migawé bareng kalayan hakékat anu aya hubunganana, ngenalkeun cair, Éféktif ngahontal kaayaan kulit anu pangsaéna.

  • Derma rolling system led microneedle pen

    Sistem rolling Derma ngarahkeun pulpén microneedle

    Modél klasik Der280, desain logam Silver, éndah sareng kualitas luhur, éta modél multifungsi, éta hadir sareng lampu 7 led anu béda, anjeun tiasa ngarobih lampu anu béda, numutkeun kabutuhan anu béda. Éta tiasa ngaleungitkeun jarawat kalayan saé, sareng wajah tiasa angkat gancang. upami anjeun hoyong jual deui produk ieu, kami bakal ngadukung jasa OEM, Ngukir logo anjeun dina pena.

  • Microneedling RF wrinkle removal machine

    Microneedling RF mesin ngaleupaskeun kerut

    Mesin rf microneedling mangrupikeun mesin multi microneedle, gagang microneedle pikeun ngaleungitkeun panyawat jarawat, rejunenasi kulit, sumping sareng laser RF, éta pikeun ngangkat kulit sareng ngaleungitkeun kerut, hasilna langkung saé tibatan fungsi tunggal. Kami nampi seueur tanggapan anu saé.

  • permanent make up machine

    mesin make up permanén

    Mesin pmu modél ieu jual panas, nyaéta téknologi digital, gaduh dua modél, hiji modél pmu, pikeun alis, soca, lip lip, anu sanés modeu mts, kanggo perawatan kulit, ngaleungitkeun parut jarawat, peremajaan kulit.

  • Digital eyebrow tattoo pen make up machine V8

    Pulpén alis alis digital ngajantenkeun mesin V8

    Mesin make up V8 mangrupikeun mesin multifunctuon, éta ngagaduhan dua gagang, A sareng B, Pulpén nyaéta permanén make up, tattoo 4 jinis bagian anu sanés, alis, eyeline, lambey sareng areola. pulpén sanés nyaéta sistem terapi microneedle, angkat kulit, ngaleungitkeun kerut, pemutihan kulit sareng sajabina. Anu penting, cecekelan A sareng B tiasa dianggo dina waktos anu sami, langkung merenah, Samentawis waktos éta, anjeun tiasa nyaluyukeun kontrol tingkat 10 tingkat, numutkeun kabutuhan anjeun.

  • Der270 microneedling pen with two pcs batteries

    Pulpén Der270 microneedling ku dua batré pcs

    Pénél microneedling modél ieu paling laris dijual, kalayan dua batréna di jero, kalam derma hadir nganggo dua jarum kartrid jarum gratis, pulpén ieu sacara efektif pikeun ngabodasan kulit, ngaleungitkeun jarawat jarawat, ngubaran rambut, ngaleupaskeun manteng.

  • Electric microneedle system adjustable length derma pen

    Sistem microneedle listrik kalam derma panjangna tiasa diatur

    Pulpén derma microneedle kualitas luhur, panjang anu tiasa dirobih tina 0-2.5mm, sareng anjeun tiasa milih jarum anu béda, 12/9/36/42 jarum, numutkeun kabutuhan anjeun. Anggoan ésénsi anu aya hubunganana tiasa ngaleungitkeun jarawat kalayan saé, sareng pangaruhna atra pisan

  • Acne removal microneedle derma pen X5

    Ngaleungitkeun jarawat microneedle derma pen X5

    Modél pena derma microneedle énggal, desain ungu, Jantenkeun langkung populér, panjang anu tiasa diatur, tina 0-2.5mm, numutkeun kabutuhan anjeun, anjeun tiasa milih jarum anu sanés. anjeun tiasa ngarobih kagancangan tina 1-5level.

  • new derma pen with screen showing the level

    kalam derma énggal kalayan layar nunjukkeun tingkat na

    Ieu kalam derma énggal sareng jarum sekrup. éta ngagaduhan layar pikeun nunjukkeun tingkatna.

  • Newest led light derma pen

    Pulpén derma cahaya énggal

    Parameter produk: Nami produk LED elctric derma pen Adaptor kakuatan adaptor adaptor 4.2V-500MA Beurat awak Utama 102g Ukuran 17 * 2.1cm Paket 18 * 11 * 4.8cm Fitur: Modél kualitas luhur 7pcs dipingpin lampu pikeun kulit anu béda. Batré 2 pcs, anjeun tiasa milih cara anu béda pikeun ngagunakeunana. cahaya anu dipimpin: Lampu beureum kanggo pemutihan kulit. Lampu héjo kanggo kedutan lemes. Lampu biru kanggo ngamajukeun kulit sénsitip. Lampu konéng kanggo titik poék diudar. Lampu ungu kanggo limfa. Bodas lig ...
  • Dr a6 derma pen for skin rejuvenation

    Pulpén Dr a6 derma pikeun peremajaan kulit

    Pena derma ieu mangrupikeun pulpén a6 microneedling pulpé pikeun perawatan kulit, éta nyaéta nirkabel sareng listrik derma pulpén, éta ngagaduhan dua batré pcs, sareng carjer, ieu bakal ngajantenkeun anjeun gaduh kakuatan anu cekap pikeun ngalakukeun pangobatan microneedling. Kartrid jarum kalam microneedling, urang gaduh 1/3/7/9/12/32 / nano kanggo anjeun milih.

  • prp mesotherapy derma microneedling pen with led light

    Pér mesotherapy derma kalam microneedling ku lampu anu dipimpin

    Modél ieu prp derma microneedling meso pen ngagabungkeun seueur téknologi, fungsi meso, fungsi pena derma sareng fungsi cahaya anu dipimpin, ieu bakal ningkatkeun hasil perawatan kulit. Biasana pena ieu tiasa dianggo pikeun ngalakukeun perlakuan pena dérma sareng ngamajukeun nyerep produk perawatan kulit, sapertos salaku perlakuan prp.

12 Teras> >> Halaman 1/2