anyar Q switch ND Yag Laser ngaleupaskeun tattoo

Pedaran pondok:

Mesin panyabutan tato anu diperbarui ieu nganggo layar sentuh warna nyata 10 inci. Éta ngagaduhan 3 tip: 1064nm, 532nm, 1320nm. Éta ngagaduhan 6 bahasa: Cina, Inggris, Spanyol, Rusia, Perancis, Jerman. Tiasa nambihan bahasa anu diperyogikeun.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Pakét: Bisi alloy aluminium
  • OEM: Leres
  • Tambihkeun Logo: Leres, MOQ 1pc
  • MOQ: 1pc
  • Warna: Bodas sareng Biru
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter: 

    Jenis laser Q pindah ND: laser YAG
    Asik cai tiis & hawa tiis
    Ukuran spot 1-5mm (teras-terasan tiasa diatur)
    Énergi 100-1000mj (532nm) 200-2000 (1064nm)
    Sasayogian tanaga AC 220V 50HZ AC5A, 110V 60HZ 10A
    Tips 1064nm, 532nm, 1320nm
    Lebar pulsa  6-12ns
    Frékuénsi 1-10Hz
    Kakuatan input 500W
    Net / Beurat Kasar 15KG / 26KG
    Ukuran bungkusan 65x49x53cm

    Fungsi produk:

    1. Dipiceun tato,
    2. panyabutan tanda lahir,
    3. pigmén beureum sareng coklat
    4. Ngaleungitkeun titik kopi sareng naitian Taitian
    5. ngabersihkeun alis sareng beberesih eyeline
    6. Perawatan karbon pikeun kulit beresih sareng kulit ngabodasan

    Fungsi usik:

    1.1064 nm: ngubaran pigmén éksogen sareng endogen, pangobatan warna hideung, coklat poék, Violet violet, miceun tattoo .tapi ogé tiasa ngaleungitkeun tanda lahir, kutil, nevus Ota, nevus jst.
    2. 532nm: ngubaran pigmén eksogen sareng endogen, perawatan warna beureum, coklat muda,beureum kawilang laun. miceun rajah. tapi ogé tiasa ngaleungitkeun tanda lahir, kutil, nevus Ota, dll.
    3. 1320nm: ngaleutikan pori-pori, nyaimbangkeun sékrési gajih, ngencatkeun ngaleungitkeun garis-garis anu saé, pangobatan tina sirah hideung, jarawat, kulit kasar, épidermis cahaya blain blain kanggo nyetak

    tattoo-removal-machine-detailtattoo-removal-tipstattoo-removal-before-after


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami