Warta

  • The questions about hydra facial machines

    Patarosan ngeunaan mesin raray hidra

    1. Sakumaha sering kuring kedah ngabersihkeun jero ku busa alit? Naha leres pikeun sering dibersihkeun? Naha mesin ngajantenkeun kulit ipis? Kualitas kulit awak manusa sacara otomatis bakal murag nalika siklus 17-28 dinten. Salaku umur nambahan, éta bakal tetep dina kulit, anu nyababkeun d ...
    Maca deui
  • Q mesin laser mindahkeun tattoo

    Seueur jalma ngagaduhan tato dina tujuan mode, tapi hoyong dipiceun saatos sababaraha waktos. Pikeun salon kecantikan, nyoplokkeun rajah parantos janten pasar énggal. Naha mesin laser Q tiasa ngalih di salon kecantikan ngahapus tato? Kakuatan laser tiasa 250W, 500W, atanapi bahkan langkung. Mesin nyoplokkeun rajah kedah nganggo la ...
    Maca deui
  • how does the hydra facial beauty instrument clean the skin?

    kumaha alat kageulisan hidra raray ngabersihan kulit?

    Saur kuring seueur jalma wawuh kana alat kageulisan hidra raray, éta populér pisan ayeuna. Alat kageulisan ieu tiasa disebat raja pikeun ngabersihkeun pameunteu. Tapi seueur jalma anu henteu ngartos naha éta tiasa ngabersihan kulit kalayan saé? dinten ieu urang bakal nyarioskeun kumaha alat hidra raray clea ...
    Maca deui
  • PDT device different colors effects

    Alat PDT pangaruh warna béda

    Ngaronjatkeun kualitas hirup parantos ngajantenkeun jalma resep kana kahirupan. Ayeuna, salon kecantikan parantos janten jalan pikeun jalma-jalma resep kana kahirupan. Jalma-jalma hoyong ngajantenkeun dirina langkung saé. Perawatan wajah sacara alami janten barang anu populér di salon kecantikan. Seueur jalma resep pisan ...
    Maca deui
  • Naha cocog pikeun ngaleupaskeun rambut dina usum? Merk alat panyabutan rambut mana anu saé?

    Pikeun awéwé, rambut anu kuat henteu kedah janten hal anu senang nyarios. Seueur jalma milih angkat ka salon kecantikan pikeun miceun rambut anu henteu nyeri dina usum panas. Ayeuna parantos lebet usum salju, sareng seueur awéwé hoyong ngamanpaatkeun waktos ieu. Ngaleungitkeun rambut, anjeun tiasa pamer awak nalika usum panas datang! Dupi éta sui ...
    Maca deui
  • Ngeunaan Ngaleungitkeun Rambut ku Laser

    Téori ngaleupaskeun rambut laser: Ngaleungitkeun rambut laser didasarkeun kana prinsip dinamika photothermal selektif. Ku nyaluyukeun alesan énergi sareng lébar pulsa tina panjang gelombang laser, laser tiasa nembus permukaan kulit dugi ka folikel akar rambut. Énergi lampu na ogé ...
    Maca deui