kumaha alat kageulisan hidra raray ngabersihan kulit?

Saur kuring seueur jalma wawuh kana alat kageulisan hidra raray, éta populér pisan ayeuna. Alat kageulisan ieu tiasa disebat raja pikeun ngabersihkeun pameunteu. Tapi seueur jalma anu henteu ngartos naha éta tiasa ngabersihan kulit kalayan saé? dinten ieu urang bakal nyarioskeun kumaha cara alat hidra raray ngabersihan kulit?
hydra-facial-machine-01
Mesin raray hidra mangrupikeun alat kontak kageulisan anu dilakukeun ku prinsip mékanika cairan. Gerakan spiral tina sirah adsorpsi elips anu didamel khusus nyemprotkeun larutan kosmétik, sareng gancang nyebarkeun kulit paéh dina permukaan kulit sareng kokotor dina pori-pori. Tujuan utama nyaéta ngagunakeun tekanan négatip vakum tina gelembung leutik pikeun ngahijikeun pinuh cairan gelembung sareng cairan gizi kalayan lapisan permukaan kulit, sareng laun-laun ngabersihan kokotor dina lapisan permukaan kulit. Sakabéh prosés operasi gelembung-gelembung leutik dina kaayaan anu raoseun, sareng gelembung-gelembung leutik saatos bérés ngadamel kulit katingali langkung tembus sareng ngagurilap.
1. Sateuacan nganggo alatna, anjeun kedah miceun makeup sareng ngabersihan wajah anjeun. Raray anu sering dihiasan nyaéta rawan ngumpulkeun bahan bahaya anu ditingalkeun ku kosmétik. Reresihan gelembung leutik ogé pikeun ngaleungitkeun zat bahaya ieu. Janten ieu mangrupikeun léngkah anu kedah dilakukeun.

2. Saatos miceun makeup sareng ngabersihkeun kulit, urang kedah nganggo hakékat pelembut horny, nempelkeun lawon katun dina irung, sareng teundeun és pelemaan mesum dina irung. Dina waktos ieu, urang tiasa ngantunkeun irung tanpa hakekat pikeun ngalemahkeun keratin.

3. Teras, mimitian alatna, saluyukeun kana modeu bersih sareng hurungkeun usik ayeuna anu eddy. Tina irung dugi ka daérah pigmén di sakuliling biwir, éta mimiti nyerep, teras lalaunan ngalegaan ka daérah bentuk T teras ka sakabéh pipi, ogé kontur raray.

4. Saatos beberesih jero tina sampah kulit, nalika kulit tiasa nyerep ésénsina gancang sareng saé, ngenalkeun larutan nutrisi, aktipkeun modeu bubuka mikro-ayeuna pikeun ngamajukeun nyerep, sareng ngahontal lapisan dermis pikeun ngahontal perpaduan sampurna gelembung leutik sareng leyuran gizi.

5. Saatos ngenalkeun larutan nutrisi réngsé, saluyukeun instruménna kana modeu arus mikro pikeun udagan limfatik, gado sareng bagian sanés raray, anu sacara efektif tiasa ngabantosan raray pikeun ngirangan pembengkakan sareng pangaruh angkat sareng pengetatan . Angkat beuheung, anu gampang dipaliré pikeun dijaga dina kahirupan sadidinten, bakal ngajantenkeun kulit anjeun éndah sareng mantep.


Waktos Post: Mar-23-2021