Q mesin laser mindahkeun tattoo

Seueur jalma ngagaduhan tato dina tujuan mode, tapi hoyong dipiceun saatos sababaraha waktos. Pikeun salon kecantikan, nyoplokkeun rajah parantos janten pasar énggal. Naha mesin laser Q tiasa ngalih di salon kecantikan ngahapus tato?

Kakuatan laser tiasa 250W, 500W, atanapi bahkan langkung.

Mesin nyoplokkeun rajah kedah nganggo rongga ageung. Éta ngagaduhan konfigurasi anu tinggi, kaluaran anu kuat, damel kontinyu sareng umur jasa anu panjang. Catu daya dibagi kana pre-pembakaran sareng non-pembakaran sateuacan. Kaluaran catu daya anu teu sateuacan pembakaran kirang, anu mangaruhan kahirupan asesoris rongga sareng henteu stabil, sareng rawan masalah. Sacara umum, mesin panyabutan tato anu saé kedah dilengkepan ku catu daya sateuacan kabakar sareng rongga laser ageung.

Nalika ngaluarkeun alis, kedahna sakedik mungkin, sabab ieu sanés nyeuseuh sakali, sareng interval antara nyeuseuh kadua relatif panjang, kusabab kulit peryogi prosés metabolisme anu panjang, janten anjeun mimitina kedah ngalaksanakeunana sateuacan masihan ka palanggan. Janten jelas, sanés aranjeunna ngaleungit langsung saatos nyeuseuh.

tattoo-removal-qsw500

Pancegahan pikeun ngaleungitkeun tattoo laser:

1. Kulit kedah garing dina waktos 3 dinten saatos laser tattoo dihapus, teu aya cai, teu nganggo makeup atanapi ngagosok.

2. Saatos panyabutan tattoo laser, perhatoskeun kabersihan sareng kabersihan. Upami aya leuleuy, aranjeunna henteu kedah ditusuk sakahayangna, sareng kedah diijinkeun ku nyalira.

3. Salami panyabutan tattoo laser, anti salep atanapi ubar lisan tiasa dilarapkeun pikeun nyegah kajadian sekundér.

4. Saatos panyabutan tattoo laser, anjeun kedah merhatoskeun pencegahan. Pigmentasi mangrupikeun prosés biologis anu laun, biasana 1 dugi 2,5 bulan. Salami periode ieu, anjeun kedah merhatoskeun paparan panonpoé.

5. Sateuacan kerak murag, bagian operasi henteu kedah kakeunaan cai, make-up, ngagosok, nyingkahan lada, ngaroko sareng alkohol. Dina waktos anu caket, kadaharan gancang kalayan warna hideung sapertos kopi, Pepsi, sareng sajabana, pikeun ngantepkeun budugna nyalira, sareng henteu mesék aranjeunna sacara paksa.


Waktos Post: Mar-29-2021