Patarosan ngeunaan mesin raray hidra

1. Sakumaha sering kuring kedah ngabersihkeun jero ku busa alit? Naha leres pikeun sering dibersihkeun?
Naha mesin ngajantenkeun kulit ipis?
Kualitas kulit awak manusa sacara otomatis bakal murag nalika siklus 17-28 dinten.
Salaku umur nambahan, éta bakal tetep dina kulit, anu mangrupakeun sabab kulit kusam, jadi rutin
Bebersih khususna penting! Tapi henteu disarankeun pikeun ngabersihan kulit sering teuing. Upami éta bersih teuing, éta bakal
Ngadamel permukaan kulit rapuh sareng ngirangan kamampuan ngajaga kulit, janten siklus pangobatan anu disarankeun
Dua minggu sakali, kulit moal ipis saatos diberesihan, kusabab busa alit ngabersihkeun kulit
Tékstur sareng sampah di jero pori-pori bakal nyegah kulit wajah janten ipis.

2. Naha mungkin kéngingkeun pangubaran dina usum panas?
Leres, kusabab sékrési kuat kelenjar gajih dina usum panas, panginten stratum corneum ogé
Éta kawilang kandel, janten perlu sacara rutin ngabersihkeun raray sareng perawatan wajah.
Kusabab liangna dibuka dina usum panas, éta ngabantosan pisan pikeun ngabersihkeun pameunteu.

3. Saatos nganggo alat pikeun nyerep massa, naha pori-pori janten langkung ageung?
Sateuacan nerapkeun busa leutik, urang bakal nganggo semprot panas pikeun ngalegaan ukuran liangna
Éta bakal ngabantosan pikeun ngabersihan kualitasna! Saatos diberesihan, tambahkeun deui kana kulit
Gizi langkung kondusif pikeun nyerep produk, anu bakal ngagaduhan pangaruh ngaleutikan liang.

4. Naha pangobatan épéktip kanggo hiji waktos? Sakumaha sering perlakuanana kedah?
Mesin raray hidra utamina dianggo pikeun meresihan pori-pori.
Bener pangaruhna alus pikeun ngaleupaskeun sirah balck pikeun sakali perlakuan.
Éta milik sapopoé barang perawatan kulit, salami anjeun ngaraos yén kulitna kotor, anjeun kedah ngabersihkeunana.
Saran kami nyaéta anjeun tiasa ngalakukeun dua pangobatan saminggu.


Waktos Post: Mar-31-2021