PDT

  • led mask with neck for skin care

    dipimpin topéng ku beuheung pikeun perawatan kulit

    Ieu mangrupikeun modél 7 dipimpin terapi topeng pameunteu kanggo perawatan kulit, panggunaan bumi sadidinten, éta tiasa ningkatkeun metabolisme, sareng promosikeun interaksi kimia ringan, ningkatkeun regernasi kolagén, ngajantenkeun ngabodasan kulit, ngencatkeun kulit, kulit tenang sareng sajabina.

  • Jet peeling PDT machine

    Jet mesék PDT mesin

    Mesin mesék jet nyaéta mesin multi-fungsi, téknologi mesék jet sareng inten dermabrasion, éta utamina pikeun meresihan kulit, sareng kompresor hawa tekanan tinggi sareng ékspansi ozon pikeun pelembab kulit sareng peremajaan kulit. hal anu penting, éta gaduh sistem PDT, lampu anu béda tiasa ngamajukeun kulit pikeun ngahontal kasampurnaan langkung gancang.

  • Foldable led lights PDT machine

    Foldable dipimpin lampu mesin PDT

    Lampu dipimpin lampu mesin PDT nyaéta modél anu cocog, gampang dibawa nalika anjeun meryogikeun, sareng ngahémat tempat, éta mesin PDT multifungsi, lampu anu dipimpin 7 pcs, lampu beureum kanggo kulit bodas; lampu biru kanggo ngaleungitkeun baktéri; lampu héjo pikeun nenangkeun kulit; lampu konéng pikeun ngaleungitkeun jerawat; cahaya ungu pikeun miceun jarawat, lampu Cyan pikeun nyaimbangkeun sékrési.

  • steam face led pdt machine

    mesin uap dipimpin mesin pdt

    Ieu mangrupikeun modél mesin terapi fotona anu dipimpin, biasana disebat mesin PDT, éta ngagaduhan tujuh sumber cahaya anu béda, unggal lampu ngagaduhan fungsi anu béda, anu paling penting, éta ngagaduhan fungsi semprot, éta hartosna tiasa muka uap bari diubaran.

  • led therapy machine

    mesin terapi dipimpin

    Ieu mangrupikeun modél anu dipimpin lampu terapi mesin pdt, anu tiasa dianggo di salon atanapi bumi, éta warna anu béda pikeun fungsi anu béda, sapertos anu pas pikeun ngabodasan kulit, kulit jarawat, kulit tenang, anti peradangan, ngaleungitkeun kerut, peremajaan kulit.