Pico laser

  • Pico laser tattoo removal machine

    Pico laser mesin ngaleungitkeun tattoo

    Pico laser gaduh épék anu luar biasa dina nyoplokkeun melanin, tato, perbaikan tapak tatu, sareng régenerasi kolagén. Urang tiasa ngadukung modél 1064nm saderhana, atanapi dua modél panjang gelombang, 1064nm sareng 755nm. Di pasar kageulisan, laser pico langkung épéktasi tibatan laser biasa, sareng pangaruhna atra, sareng henteu ngarusak kulit.

     

     

     

  • pico laser tattoo removal machine

    mesin panyabutan tattoo laser pico

    Mesin modél laser pico laser ieu mangrupikeun mesin anu paling canggih pikeun ngaleungitkeun tatoo, pikeun ngaleungitkeun pigmén, peremajaan kulit, henteu aya rasa nyeri, henteu aya downtime, mujarab pikeun sagala jinis tattoo clour.