pulpen plasma pikeun ngaleupaskeun pigmén panyabutan kerut

Pedaran pondok:


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Warna: bodas + biru
  • OEM: nuhun, MOQ 200pcs
  • Pakét: kotak karton
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter:

    Modél PL100
    Input AC110V / 60Hz AC220V / 50Hz
    Frékuénsi  1.1MHz ± 0.3MHz
    Kamampuh batré 2600mAh
    Ngepaskeun Kakuatan 2 tingkat kakuatan, lemah sareng luhur
    Ukuran bungkusan   25 * 20 * 8cm
    Beurat produk 1kg

     

    Ngeunaan modeu panyabutan tempat:

    Plasma lift pen sami sareng prinsip kerja mesin laser kosmetik CO2, éta ngagunakeun generasi anyar bahan konversi kakuatan anu éfisién pisan sareng téknologi kontrol chip, plasma frékuénsi luhur dina suhu low tina debit pikeun nénjo pulpén nib nib ku kulit goréng titik-titik antara kaayaan hubungan kuasi, tapi dina ayeuna sababaraha milimeter ngahasilkeun dugi ka suhu plasma plasma luhur, nganggo pangaruh panas awak plasma tina bintik-bintik buruk karbonasi dina kulit, ngajantenkeun ngaleungit sacara permanen.

     Daérah naon dina awak anu tiasa diubaran ku Plasma Pen?

    • Garis akordion - garis anu ngabentuk di luareun sungut nalika anjeun seuri
    • Tatu jarawat - pamutahiran penampilan tanda-jarawat sareng bekas
    • Suku gagak ngurilingan panon
    • Garis payun
    • Jowl / rahang ketat
    • Garis Marionette - Gumpalan atanapi lipatan anu ngalir sacara vertikal tina juru mulut ka handap kana gado
    • Lipatan hidung / garis seuri - Lipatan anu ngalir tina sisi irung anjeun ka ujung sungut anjeun
    • Garis leuweung, beuheung kalkun
    • Garis perokok - éta keriput nangtung ogé katelah garis lipstik di sakitar mulut
    • Tengetan
    • Bulu panon luhur sareng handap - Kantong sareng tiung

    FAQ:

    1. Naha produk ieu ngagaduhan sertifikasi CE?
    Leres, produk kami sadayana ngagaduhan sertifikasi CE.

    2. Naon jaminan produk ieu?
    Éta jaminan 1 taun.

    3. Sabaraha kali diperyogikeun pikeun kéngingkeun hasil anu sampurna?
    Biasana éta tiasa kéngingkeun hasil anu saé saatos 1 kali perlakuan.

    4. Naha urang tiasa kéngingkeun harga agén upami urang hoyong janten distributor produk ieu?
    Naha urang tiasa nambihan logo perusahaan urang dina produk ieu?
    Upami anjeun resep janten distributor kami di nagara anjeun, mangga ngahubungan kuring sacara rinci, kami tiasa masihan harga anu saé pikeun distributor pikeun ngadukung aranjeunna pikeun muka pasar di nagarana. Sareng leres, urang tiasa nambihan logo distributor kana produk ieu, tapi éta kedah janten batch order, MOQ mangrupikeun 100 pcs.

     

     blue-plasma-pen

     




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pulpén Plasma populér pikeun ngangkat soca, ngaleupaskeun kerut, ngaleungitkeun pigmén

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami