Mesin panyabutan rambut IPL SHR portabel

Pedaran pondok:

Mesin IPL ieu modél anu populér pisan, layar nyaéta 8 inci layar sentuh warna asli, kakuatanna 1200w, umur lampu langkung ti 300 000 nembak. Éta ngagaduhan 3 saringan nganggo mesin, anjeun tiasa milih langkung saringan upami anjeun peryogi.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • MOQ: 1pc
  • Warna: biru
  • gagang: 1pc
  • Saringan: 430nm, 530nm, 640nm
  • Tambihkeun Logo: Leres, MOQ 1pc
  • Bahasa: 16 basa, sapertos Cina, Inggris, Spanyol, Jerman, Perancis, Rusia dll.
  • Detil Produk

    Pidéo

     Parameter produk:

    Layar 8 inci layar sentuh warna asli
    Panjang gelombang 640nm atanapi saringan
    Mode Kerja Multi-Pulse & Single-Pulse mode SHR Gawe
    Ukuran Spot 2X30mm / 15X50mm
    Énergi 1-60J / cm2
    Lebar pulsa  1-9.9ms
    Jumlah Pulsa   1-6
    Saringan 640nm / 530nm / 430nm 
    Kakuatan Kaluaran 1200W
    nanganan hirupna 300 000 nembak
    Beurat kotor / Beurat bersih 36 / 30KG


    Rentang perlakuan:

    1. permanén panyabutan rambut
    2. Peremajaan kulit
    3. Pangurangan épisode pigmén
    4. ngaleupaskeun kerut
    5. Terapi Jarawat
    6. ngaleupaskeun freckle
     

    Fungsi saringan:

    filter standar (tilu saringan), pilih 3 ti handap
    430nm ngaleungitkeun jarawat lancah urat urat
    530nm ngaleungitkeun jerawat peremajaan kulit
    Ngaleungitkeun rambut 640nm pikeun kulit normal
    480nm ngaleungitkeun jerawat
    590nm peremajaan kulit
    Kulit normal 690nm, panyabutan rambut kulit sénsitip
    750nm kulit bodas, ngaluarkeun rambut coklat

    FAQ:
    1. Naha produk ieu ngagaduhan sertifikasi CE?
    Leres, produk kami sadayana ngagaduhan sertifikasi CE.
    2.
    Naon jaminan produk ieu?
    Éta jaminan 1 taun.
    3.
    Sabaraha kali diperyogikeun pikeun kéngingkeun hasil anu sampurna?
    Biasana éta tiasa kéngingkeun hasil anu saé saatos 3-5 kali dirawat.
    Waktosna 20 dinten antara dua pangobatan.
    5.
    Naha urang tiasa kéngingkeun harga agén upami urang hoyong janten distributor produk ieu?
    Naha urang tiasa nambihan logo perusahaan urang dina produk ieu?
    Upami anjeun resep janten distributor kami di nagara anjeun, mangga ngahubungan kuring sacara rinci, kami tiasa masihan harga anu saé pikeun distributor pikeun ngadukung aranjeunna pikeun muka pasar di nagarana. Sareng leres, urang tiasa nambihan logo distributor kana produk ieu, sareng kami ogé tiasa ngarobih warna sakumaha peryogi klién, tapi éta kedah janten order batch, MOQ mangrupikeun 10 pcs.
    6. Naon anu kedah urang perhatoskeun saatos pangobatan panyabutan rambut?
    Nengetan perlindungan matahari, anggo produk pelembab dina kulit.

    IPL-filtersIPL-lampIPL-before-after


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami