Produk

  • Portable 808nm diode laser machine

    Mesin laser dioda 808nm portabel

    Mesin laser dioda 808nm cecekelan anyar gaduh tilu panjang gelombang, kecuali téknologi 808nm tradisional, éta nambihan laser 1064nm sareng laser 755nm. Produk ieu nyumponan kabutuhan warna kulit anu béda, Kanggo warna kulit anu béda, laser anu komprehensif masihan konsumén raos anu raos, sareng pangaruhna langkung saé.

  • Portable IPL SHR hair removal machine

    Mesin panyabutan rambut IPL SHR portabel

    Mesin IPL ieu modél anu populér pisan, layar nyaéta 8 inci layar sentuh warna asli, kakuatanna 1200w, umur lampu langkung ti 300 000 nembak. Éta ngagaduhan 3 saringan nganggo mesin, anjeun tiasa milih langkung saringan upami anjeun peryogi.

  • none peroxide hp or cp gel teeth whitening kit with syringe

    teu aya peroksida hp atanapi pakét pemutihan gigi gél gél ku jarum suntik

    Modél ieu kit pemutihan huntu profesional pikeun salon atanapi kanggo klinik gigi, kami ngagaduhan hp, cp atanapi henteu aya péroxida pikeun anjeun milih, kami ngadukung jasa logo merek oem, kami milari distributor, upami anjeun resep, punten kirimkeun patarosan ka kami, kami bakal ngabales gancang-gancang.

  • wholesale high quality teeth whitening kit with pen

    borongan huntu kualitas luhur kit pemutihan nganggo pulpén

    Kit pemutihan huntu modél ieu mangrupikeun jual anu paling panas pikeun pemutihan waos salon, éta ngagaduhan pulpen pemutihan waos, éta bakal langkung gampil ngalarapkeun gél pemutihan waos, kami ngadukung jasa oem. Urang tiasa nambihan logo mérek anjeun dina bungkusan.

  • sensor control 60w 12pcs lights teeth whitening machine

    kontrol sensor 60w 12pcs lampu huntu mesin pemutih

    Mesin pemutihan huntu modél ieu anu pangsaéna anu paling kuat, 60w, bohlam dipimpin biru 12 pcs, kontrol tombol kontrol sensor, pandangan méwah, mesin pemutihan huntu tinggi, kami milari agén, upami anjeun resep, punten kirimkeun patarosan ka kami .

  • DNS Derma Roller 192 needle microneedling roller

    DNS Derma Roller 192 jarum microneedling roller

    DNS 192 derma roller ngagaduhan dua jinis bungkus anu béda. hiji kotak karton, hiji nyaéta tabung plastik. anjeun tiasa milih bungkusan anu anjeun pikaresep. kotak karton ukuranana alit, tiasa ngahémat biaya pengiriman nalika pangiriman.

  • 6 in 1 ice derma roller kit

    6 in 1 és derma roller kit

    6 in 1 és derma roller kit mangrupikeun référméntal roller derma pikeun panggunaan bumi sareng salon.
    Éta ngagaduhan sirah és roller, 600 sirah jarum, sirah sikat, 120 sirah jarum sareng 12 sirah cap jarum.

  • teeth whiten machine TE120 with or without card

    huntu ngabodaskeun mesin TE120 nganggo atanapi teu nganggo kartu

    Mesin pemutih huntu ieu kasohor pisan mangtaun-taun. éta ngagaduhan lampu leutik 12 pcs di jero sirah sareng tiasa nganggo kartu RF IC, atanapi tanpa kartu RF IC upami anjeun henteu peryogi.

  • 2 in 1 multfunction plasma pen for mole removal wart removal eyelid lifting and skin care

    2 in 1 plasma multénfungsi kanggo mole ngaleungitkeun kutil angkat bulu mata sareng perawatan kulit

    Pulpen ieu mangrupikeun kalam plasma anu énggal. Éta ngagaduhan dua modeu kerja. Modeu Freck kanggo mol, ngaleungitkeun kutil, ngaleupaskeun kerut sareng angkat soca. Modeu ozon kanggo perawatan kulit, peremajaan ozon, anti radang baktériat, pangobatan jarawat, jst.

  • 755nm alexandrite laser hair removal machine

    755nm mesin miceunan rambut alexandrite laser

    Modél ieu 755nm mesin cukuran rambut alexandrite laser, tiasa pas pikeun sagala jinis kulit, naon waé jenis rambut, mangrupikeun mesin laser panyabutan rambut anu paling idéal. Henteu kedah nerapkeun gél dina kulit, Henteu aya nyeri, ngaleupaskeun rambut permanén, Kirang sési 3-4 sési, Némbak teu ngagaduhan wates, waktos hirup lami damel, cai, hawa, sistem pendingin semikonduktor.

  • 1064nm 755nm long pulse hair removal equipment

    1064nm 755nm pakakas ngaleupaskeun rambut pulsa panjang

    Laser pulsa panjang 1064nm mangrupikeun téknologi anu paling safty, ngagaduhan rupa-rupa aplikasi, panyabutan rambut, panyabutan tapak tatu, eritema, sarkoma, sareng teu aya efek samping. Dina widang panyabutan rambut, mesin pulsa panjang 1064nm mangrupikeun téknologi anu paling épéktip sareng paling aman. Pikeun rambut hideung coklat, pangaruh panyabutan rambut penting pisan. Salaku tambahan,, urang tiasa nambihan sistem 755nm, Langkung cocog pikeun rambut pirang sareng warna-warni。

  • Personal skin care 64pins titanium hydra roller

    Perawatan kulit pribadi 64pins titanium hidra roller

    Roller titanium hidra mangrupikeun parangkat kaéndahan anu merenah, anjeun tiasa nganggo pikeun ningkatkeun kaayaan kulit, ngangkat kulit, ngaleungitkeun jarawat, ngabodasan wajah, ngaleungitkeun kerut sareng ngaleungitkeun chloasma. Aya dua pilihan, 64pins sareng 20 pin. bahan na titanium, langkung kaamanan sareng kabersihan! anjeun ngan ukur kedah tuang hakekat kana ampul, Gulung kana kulit anjeun kanggo tuang cairan kana kulit.

123456 Teras> >> Halaman 1/14