Mesin pelangsing cryolipolysis propésional

Pedaran pondok:

Mesin pelenturan Cryolipolysis ngagaduhan gagang vaksin cryo 4 pcs anu béda, ukuran 100/150/200/300, pikeun daérah anu béda. Suhu rendah ngaleungitkeun gajih sareng ngagancangkeun metabolisme gajih, sahingga ngahontal pangaruh leungitna beurat, sareng suhu anu handap moal ngakibatkeun karusakan dina kulit sareng teu aya perdarahan.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Kakuatan: 800VA
  • Panas: 37 ℃ -45 ℃
  • Cryo: 5 ℃ -10 ℃
  • Vakum: 10-80Kpa
  • Input: 220V / 50HZ 110V / 60Hz
  • Tekanan atmosfir: 86Kpa-106Kpa
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter produk:

     

    Ngaran Produk multifungsi mesin pelangsing
     Input  220V / 50HZ 110V / 60Hz
    Kakuatan  800VA
    Panas 37 ℃ -45 ℃
    Cryo  5 ℃ -10 ℃
    Vakum 10-80Kpa
    Cahaya Beureum (630nm) Héjo (570mm) 50mWX4
    Cairan tiis cai murni atanapi coolant khusus
    Vakum 44cm * 48. 5cm * 98cm
    Sekering  T3. 15AL250V
    Suhu sakitar 5-40
    Kalembaban relatif ≤80%
    Tekanan atmosfir 86Kpa-106Kpa

     

    Mesin Cryolipolysis Téori anu dianggo

    trigliserida dina gajih bakal dirobih janten padet dina suhu anu handap khusus, éta ngagunakeun téknologi pendinginan anu maju pikeun sacara target nargétkeun tonjolan gajih sareng ngaleungitkeun sél gajih ngalangkungan prosés graual anu henteu ngarugikeun jaringan di sakurilingna. Nalika sél gajih kakeunaan suhu panyawat anu khusus, éta bakal memicu prosés panyabutan alami anu laun-laun ngirangan ketebalan lapisan gajih. Sareng sél lemak di daérah pangobatan laun-laun dileungitkeun ngalangkungan prosés metabolisme norma awak, janten ngaleungitkeun gajih anu teu dihoyongkeun.

    theory-cryo

    Aplikasi:

     1. Pelangsing sareng peleburan gajih

     2. Cekelan kulit, anti sepuh

     3. Ningkatkeun sirkulasi getih sareng metabolisme

     4. Corak lemes sareng keriput

     5. Lemes striae gravidarum

     6. Ningkatkeun jaringan elastis fibroblast

     7. Ngirangan beurat badan, langsing

     8. Kancing kulit, ngaleupaskeun kerut

     9. Peremajaan Kulit: Ngencatkeun kulit, ngaleupaskeun kerut rupa, ngabodasan kulit.

     10. réduksi cellulite

     

    FAQ:

    1). Naha aya cilaka

    henteu aya ubar pikeun nganyenyeri, henteu aya luka anu nyerang, henteu aya rasa nyeri. Salami prosés pangobatan, nyeuseup anu kuat nyababkeun pangalaman pasién anu raoseun henteu raoseun disababkeun tapi ngaleungit laun, teras teu aya perasaan anu khusus tapi paralisis anu tiis sakedik.

    2) Sabaraha lami hasilna?

    Pasien anu ngalaman pangurangan lapisan gajih nunjukkeun hasil anu pengkuh sahenteuna genep bulan saatos Prosedur kémoterapi. Ngaleungitkeun sél gajih salaku hasil tina prosedur cryotherapy dipiharep salami sakitar sél gajih dihapus ku prosedur invasif sapertos liposuction.

     3) Sabaraha lami pasién peryogi pangobatan?

    Waktos prosedur tiasa 1 ~ 2 jam atanapi langkung gumantung kana ukuran daérah anu kedah diubaran.

     4). Mesin cryolipolysis: Sabaraha lami dugi ka kuring perhatoskeun hasilna?

    Pangirangan, pangukuran gajih anu tiasa diukur biasana ditingali dua opat bulan saatos Prosedur cryotherapy tunggal.

     

    slimming-machine slimming-machine-1

     

     

    slimming

     

     

    before-and -after

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami