Mesin langsing

  • Portable cavitation and cryolipolysis slimming equipment

    Alat pelangsingan kavitasi portabel sareng cryolipolysis

    Mesin multifungsi 3 dina 1 nyaéta modél portabel, téknologi kavitasi 40KHZ, téknologi cryolipolysis, téknologi tipolar sareng laser lipo, hasilna atra, sacara efektif ngaleungitkeun gajih.

  • 6 in 1 lipo laser slimming machine

    6 di 1 lipo mesin pelangsing laser

    Modél 6 in 1 laser lamping mesin ieu diénggalan tibatan sistim pelangsingan kim 8, éta ngagaduhan dua welas polar RF gagang, sareng cecekelan operasi anu langkung merenah, wilujeng ngintunkeun pamariksaan pikeun langkung jéntré, urang bakal ngabales anjeun gancang-gancang.

  • cavitation massage vacuum slimming machine

    mesin pelenturan vakum pijet kavitasi

    Mesin pelangsing modél ieu mangrupikeun anu klasik, éta nganggo téknologi tekanan vakum, getaran kavitasi, laser 905nm lemes, pikeun nyadar hasil pelangsingan anu langkung saé. Borong mesin pelangsing kualitas luhur, wilujeng ngirim pananya ka kuring, kami bakal némbalan anjeun gancang-gancang .

     

  • 360 surrounding fat freeze slimming machine for body sculpting

    360 sakurilingna mesin pelek beku gajih kanggo pamatasan awak

    Modél sloze beku mesin pelangsing modél ieu diénggalan, éta nganggo 360 sudut sakitar téknik beku gajih, opat cecekelan cryo tiasa dianggo dina waktos anu sasarengan, éta tiasa ngahémat waktos kanggo pangobatan, hasil pelangsingan bakal langkung gancang sareng épéktasi, gado ogé ngagaduhan cecekelan cryo.

  • kim 8 slimming machine

    mesin pelangsing kim 8

    Modél rf (frékuénsi radio) lipo laser mesin pelangsingan ieu aya jual panas, éta mujarab pikeun ngirangan beurat awak, bentuk awak, 40KHz kavitasi mangrupikeun kakuatan, tiasa ngarusak sél gajih gampang, sareng pangobatan bakal aman.

  • massager cavitation slimming machine

    masker mesin pelangsingan kavitasi

    Mesin pelangsing modél ieu ngagabungkeun vakumum , cahaya infra merah, frékuénsi radio, roller pijet, téknologi kavitasi babarengan, pikeun ngawujudkeun pangaruh pelangsingan anu langkung saé.

  • cool 360 cryo angle fat freeze machine for body weight loss

    tiis 360 mesin cryo sudut beku gajih pikeun leungitna beurat awak

    Modél cryo fat freeze slamping ieu gaya portabel, gagang beku gajih tiasa dianggo dina waktos anu sami, kavitasi rf tiasa ningkatkeun pangaruh pelangsingan, promosikeun pangirangan gajih.

  • Cavitation vacuum body rf slimming machine

    Mesin pelenturan awak vakum awak Cavitation

    Mesin pelangsingan awak BSL800 mangrupikeun modél klasik urang, éta ngagaduhan tilu cekelan kanggo jasa pelangsingan awak. RF cecekelan laser lemes pikeun ngangkat kulit, sareng gagang rol RF, éta pikeun ngirangan gajih, cecekelan kavitasi sanés tiasa ngirangan sél gajih langsung, hasilna atra saatos sababaraha pangobatan.

  • Professional cryolipolysis slimming machine

    Mesin pelangsing cryolipolysis propésional

    Mesin pelenturan Cryolipolysis ngagaduhan gagang vaksin cryo 4 pcs anu béda, ukuran 100/150/200/300, pikeun daérah anu béda. Suhu rendah ngaleungitkeun gajih sareng ngagancangkeun metabolisme gajih, sahingga ngahontal pangaruh leungitna beurat, sareng suhu anu handap moal ngakibatkeun karusakan dina kulit sareng teu aya perdarahan.

  • 6 in 1 cavitation slimming machine

    6 di 1 mesin pelangsingan kavitasi

    Mesin ieu desain anyar, warna pink, éta paling populér di industri kageulisan. Mesin multifungsi 6 dina 1, cecekelan kavitasi, vakum sareng gagang RF Bipolar, geneppolar sareng belaspolar, nyanghareup RF sareng bantalan laser. leungitna beurat sareng kulit ngangkat RF. multi cecekelan langkung saé pikeun leungitna beurat.

  • 5 Treatment Heads Vacuum Rf Roller N8 Vacuum Roller

    5 Perawatan Huluna Vakum Rf Roller N8 Vacuum Roller

     5 pcs cecekelan mesin slitation cavitation kagolong kana mesin pijet, numutkeun ka daérah anu béda, pilih gagang anu béda, gagangna disayogikeun sareng téknologi vakum sareng laser RF, Numbeskeun gajih anjeun sareng nyegah kulit kendur, kaleungitan gajih sareng angkat kulit anjeun, saatos 2-3 pangobatan, anjeun bakal kéngingkeun hasil anu jelas.

     

     

     

     

     

     

  • portable fat freeze slimming machine

    mesin pelek beku gajih portabel

    Ieu mesin pelangsing multifungsi 3 dina 1, cecekelan rongga 40KHz, cecekelan beku gajih cryo, bantalan laser lipo, anu bakal ngajantenkeun hasil pelangsingan langkung saé, éta kalayan kualitas luhur sareng harga anu pangsaéna.

12 Teras> >> Halaman 1/2