Laser Ngaleupaskeun Tato

  • tattoo removal 1064 532 1320 laser carbon peel machine

    ngaleupaskeun tattoo 1064 532 1320 mesin mesék karbon laser

    Modél q ieu dialihkeun sareng mesin panyabutan tato laser anu diénggalan, éta ngagaduhan tingkat pangulangan 10Hz, éta mujarab pikeun ngaleungitkeun tato sareng perawatan mesék karbon, wilujeng sumping kirimkeun pananya ka kami pikeun inpormasi lengkep.

  • pico laser tattoo removal machine

    mesin panyabutan tattoo laser pico

    Mesin modél laser pico laser ieu mangrupikeun mesin anu paling canggih pikeun ngaleungitkeun tatoo, pikeun ngaleungitkeun pigmén, peremajaan kulit, henteu aya rasa nyeri, henteu aya downtime, mujarab pikeun sagala jinis tattoo clour.

  • tattoo removal carbon peeling laser beauty machine

    mesin panyabutan laser peeling laser mesin kageulisan

    Mesin panyabutan tato model ieu diénggalan, kalayan cangkang énggal sareng frékuénsi luhur, tiasa nganggo sistem panyabutan tato atanapi sistem laser pico, kalayan tilu tip, 1064nm 532nm 1320nm, tiasa ogé pikeun pangubaran karbon.

  • laser tattoo removal hollywood carbon peel machine

    laser laser ngaleungitkeun mesin mesék karbon Hollywood

    Modél q ieu dialihkeun sareng mesin panyabutan tattoo laser nyaéta rarancang énggal, éta ngagaduhan 10Hz, tilu tip, 1064nm 532nm, 1320nm, tiasa mujarab pikeun ngaleungitkeun rajah sareng perawatan peeling karbon, mangga ngahubungan kami, kami bakal ngabales anjeun gancang-gancang.

  • 532nm 1064nm 1320nm multifunction tattoo removal machine

    532nm 1064nm 1320nm mesin panyabutan multifungsi

    Laser laser yag ngagaduhan kamampuan nembus anu kuat, ngamungkinkeun nembus dermis anu jero. Épéktip miceun tato sareng celengan melanin. Mesin ieu dilengkepan tilu sirah, 1064nm, 532nm sareng 1320nm. Salaku tambahan, numutkeun ka kabutuhan anjeun, urang tiasa ningkatkeun sirah 755nm pikeun anjeun

  • Q switch ND YAG Laser Tattoo Removal Machine

    Q switch ND YAG Laser Mesin Ngaleupaskeun Tato

    Kami mendesain jinis cangkang énggal. Desain anyar ngajantenkeun langkung populér di salon kecantikan. Hiji gagang terpadu kana tilu band pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda konsumén. 1064nm gaduh pangaruh anu saé dina ngaluarkeun tato hideung. 532nm kanggo ngaleupaskeun tattoo warna. Balukarna atra, sareng anjeun tiasa ngagentoskeun hulu boneka hideung 1320nm supados kulit wajah anjeun langkung bodas sareng lembut.

  • ND yag laser tattoo removal machine

    Mesin panyabutan tattoo laser yag ND

    Mesin panyabutan laser nd yag laser QSW500, éta modél anu sangat populer, tanaga 2000MJ, hiji gagang ku tilu tip, anjeun tiasa ngarobih tip saluyu sareng kabutuh anjeun, tip 1064nm utamina kanggo ngaleungitkeun tato hideung, tip 532nm kanggo tato warna, sareng éta ngagaduhan tip bonéka hideung, éta pikeun panolakan kulit sareng angkat kulit, sanésna, kami ogé tiasa ngarobih sistem pico pikeun anjeun, upami anjeun resep, kami nampi seueur tanggepan, hasilna sampurna.

  • new Q switch ND Yag Laser tattoo removal

    anyar Q switch ND Yag Laser ngaleupaskeun tattoo

    Mesin panyabutan tato anu diperbarui ieu nganggo layar sentuh warna nyata 10 inci. Éta ngagaduhan 3 tip: 1064nm, 532nm, 1320nm. Éta ngagaduhan 6 bahasa: Cina, Inggris, Spanyol, Rusia, Perancis, Jerman. Tiasa nambihan bahasa anu diperyogikeun.