Huntu ngabodaskeun lampu

  • sensor control 60w 12pcs lights teeth whitening machine

    kontrol sensor 60w 12pcs lampu huntu mesin pemutih

    Mesin pemutihan huntu modél ieu anu pangsaéna anu paling kuat, 60w, bohlam dipimpin biru 12 pcs, kontrol tombol kontrol sensor, pandangan méwah, mesin pemutihan huntu tinggi, kami milari agén, upami anjeun resep, punten kirimkeun patarosan ka kami .

  • teeth whiten machine TE120 with or without card

    huntu ngabodaskeun mesin TE120 nganggo atanapi teu nganggo kartu

    Mesin pemutih huntu ieu kasohor pisan mangtaun-taun. éta ngagaduhan lampu leutik 12 pcs di jero sirah sareng tiasa nganggo kartu RF IC, atanapi tanpa kartu RF IC upami anjeun henteu peryogi.

  • Led teeth whitening machine with touch screen

    Mesin pemutih huntu anu dipimpin sareng layar toél

    Mesin pemutihan huntu modél ieu didesain nganggo layar sentuh, sareng tiasa nganggo kaméra, pikeun ngabantosan anjeun nyandak poto huntu, sareng moto pangobatan sateuacan sareng saatos pamutihan huntu.

  • hot selling economic led teeth whitening lamp

    jual panas dipimpin lampu pemutihan huntu

    Mesin pemutihan huntu modél ieu ékonomis sareng ogé mujarab pikeun pemutihan huntu, kalayan lampu anu dipimpin biru 8 pcs, kami ngadukung logo merek oem dina mesin, kami milari distributor.

  • Easy installation teeth whitening machine with case

    Gampang mesin pemutihan huntu kalayan kasus

    Mesin pemutihan huntu modél ieu mangrupikeun jual anu paling haneut, éta ngagaduhan pasualan sélulér, anjeun tiasa nyandakna dimana waé pikeun ngalakukeun perlakuan ngabodasan huntu, sareng rarancangna pratical sareng saderhana, wilujeng ngirim pananya kanggo langkung jéntré.

  • Professional dental bleaching teeth whitening machine

    Mesin pemutihan huntu pemutihan gigi profesional

    Lampu huntu super huntu ngagaduhan kakuatan 60W tinggi, suhu konstan pikeun kéngingkeun pangalaman anu langkung saé, lampu 12cm Osram biru dipimpin. hal anu penting, anjeun tiasa ngabenerkeun kakuatan sareng lampu numutkeun kaayaan huntu anu béda.

  • Three light source touch screen teeth whitening device

    Alat layar pemutihan waos layar sentuh sumber cahaya

    Mesin pemutihan huntu modél ieu nyaéta desain pantun, éta ngagaduhan fungsi pikasieuneun, gampang dioperasikeun, sareng ngagaduhan sumber cahaya anu béda, mujarab pikeun pemutihan huntu.

  • hot selling blue light teeth whitening machine

    jual panas mesin pemutihan huntu lampu biru

    Mesin pemutihan huntu modél ieu klasik, kami parantos ngajual mangtaun-taun, kualitasna saé, sareng harga ékonomi, éta ngagaduhan 8 péso biru dipimpin, kakuatanna 40w, urang tiasa nambihan logo mérek anjeun dina mesin, kami tiasa masihan pangrojong upami anjeun hoyong janten distributor lokal, punten kirimkeun patarosan ka kami upami anjeun resep, kami bakal ngabales gancang-gancang.

  • LED lamp dental teeth whitening machine

    Mesin pemutih gigi huntu lampu LED

    TE300 mangrupikeun modél klasik, éta ngagaduhan 3 jinis lampu anu dipimpin, 2cm lampu anu dipimpin beureum, 5 lampu anu dipimpin biru sareng lampu anu dipimpin ungu. Jangkungna wadah lampu sareng panangan lampu tiasa disaluyukeun, Operasi langkung merenah.

  • Mobile model teeth whitening lamp

    Lampu pemutihan huntu modél sélulér

    Lampu pemutihan huntu ieu mangrupikeun modél dasar, lampu anu dipimpin 12 pcs, desain henteu langsung, operasi saderhana. langkung pentingna, mesin ieu dilengkepan kotak alloy aluminium, anjeun tiasa nyandak mesin ka tempat mana waé, Anjeun tiasa nyayogikeun jasa bumi kanggo klien anjeun, Janten jasa pemutihan huntu langkung merenah.

  • LED dental lamp teeth whiten machine

    Lampu huntu lampu huntu LED

    Desain pemutihan huntu lampu anu elegan, 8 pcs dipingpin lampu biru, awak Pindah, anjeun tiasa nyaluyukeun jangkungna sirah numutkeun kabutuhan anjeun. Mibanda konci kontrol touch, anjeun tiasa nyetél kakuatan, sareng nyetél waktos pangubaran.

     

  • black colour teeth whitening lamp

    lampu pemutihan huntu warna hideung

    Mesin pemutihan huntu modél ieu klasik, kami parantos ngajual mangtaun-taun, kualitas sareng tanggapanana saé, lampu 40w sareng 8pcs dipimpin, profesional dianggo pikeun pemutihan huntu di salon atanapi klinik gigi. Kami milari agén di panjuru dunya.

12 Teras> >> Halaman 1/2