Produk

Tampilan produk

TENTANG KAMI

TENTANG KAMI

  • Beijing Risen Beauty Technology Co., Ltd.

    Beijing Risen Beauty Technology Co., Ltd. didirikan dina 2009, tempatna di Beijing, ibukota Cina. Risen Beauty mangrupikeun salah sahiji alat médis sareng éstétika anu terkenal di Cina, kalayan langkung ti 10 taun pangalaman desain sareng ngadamel alat médis sareng estetika.

Aplikasi

Kasus Industri

Warta

Balai Berita