mesin pelangsingan cavitation

  • cavitation massage vacuum slimming machine

    mesin pelenturan vakum pijet kavitasi

    Mesin pelangsing modél ieu mangrupikeun anu klasik, éta nganggo téknologi tekanan vakum, getaran kavitasi, laser 905nm lemes, pikeun nyadar hasil pelangsingan anu langkung saé. Borong mesin pelangsing kualitas luhur, wilujeng ngirim pananya ka kuring, kami bakal némbalan anjeun gancang-gancang .

     

  • kim 8 slimming machine

    mesin pelangsing kim 8

    Modél rf (frékuénsi radio) lipo laser mesin pelangsingan ieu aya jual panas, éta mujarab pikeun ngirangan beurat awak, bentuk awak, 40KHz kavitasi mangrupikeun kakuatan, tiasa ngarusak sél gajih gampang, sareng pangobatan bakal aman.

  • massager cavitation slimming machine

    masker mesin pelangsingan kavitasi

    Mesin pelangsing modél ieu ngagabungkeun vakumum , cahaya infra merah, frékuénsi radio, roller pijet, téknologi kavitasi babarengan, pikeun ngawujudkeun pangaruh pelangsingan anu langkung saé.

  • Cavitation vacuum body rf slimming machine

    Mesin pelenturan awak vakum awak Cavitation

    Mesin pelangsingan awak BSL800 mangrupikeun modél klasik urang, éta ngagaduhan tilu cekelan kanggo jasa pelangsingan awak. RF cecekelan laser lemes pikeun ngangkat kulit, sareng gagang rol RF, éta pikeun ngirangan gajih, cecekelan kavitasi sanés tiasa ngirangan sél gajih langsung, hasilna atra saatos sababaraha pangobatan.

  • 6 in 1 cavitation slimming machine

    6 di 1 mesin pelangsingan kavitasi

    Mesin ieu desain anyar, warna pink, éta paling populér di industri kageulisan. Mesin multifungsi 6 dina 1, cecekelan kavitasi, vakum sareng gagang RF Bipolar, geneppolar sareng belaspolar, nyanghareup RF sareng bantalan laser. leungitna beurat sareng kulit ngangkat RF. multi cecekelan langkung saé pikeun leungitna beurat.