HIEMT

  • HIEMT muscle toning fat reduction machine

    Mesin réduksi gajih toning otot HIEMT

    Modél hiemt / hifem otot toning mesin réduksi gajih ieu mangrupikeun mesin pangénggalna, tiasa ngabantosan stimulasi otot sareng ngabeuleum gajih, téknologi mangrupikeun getaran frékuénsi éléktrimagnétik anu luhur, éta tiasa ngabantosan bentuk awak langkung gampang, aman sareng épéktip, kalayan harga anu paling saé sareng tinggi kualitas.

  • four handles hiemt ems body shape machine

    opat gagang hiemt ems mesin bentuk awak

    Mesin patung awak hiemt modél ieu gaduh 4 gagang, sareng kakuatan langkung kuat 14 tesla, opat gagang tiasa dianggo dina waktos anu sami, ieu bakal ningkatkeun otot langkung gancang.

  • Portable HIEMT technology slimming machine

    Mesin pelenturan téknologi HIEMT portabel

    Téknologi HIEMT portél ngawangun mesin otot, HIEMT langkung saé tibatan téknologi EMS, lebet kana jero kulit pikeun ngawangun otot kalayan langkung épéktip, upami anjeun ngirangan beurat ku latihan, éta bakal lami pisan ningali pangaruhna, tapi ngalangkungan mesin ieu, anjeun tiasa tingali pangaruhna gancang, sareng prinsipna sami sareng gagang latihan duaan, gampang dioperasikeun.

  • Build muscle HIEMT machine

    Ngawangun mesin HIEMT otot

    Mesin HIEMT mangrupikeun téknologi anu énggal, éta mangrupikeun téknologi anu langkung saé tibatan EMS, pikeun téknologi EMS, Kaseueuran énergi arus pekat dina lapisan permukaan, tapi jerona penetrasi anu épéktip tina HIFEM nyaéta 8cm, jero na langkung saé tibatan EMS, sareng éta pangaruhna langkung saé pikeun ngawangun.