Microneedling RF mesin ngaleupaskeun kerut

Pedaran pondok:

Mesin rf microneedling mangrupikeun mesin multi microneedle, gagang microneedle pikeun ngaleungitkeun panyawat jarawat, rejunenasi kulit, sumping sareng laser RF, éta pikeun ngangkat kulit sareng ngaleungitkeun kerut, hasilna langkung saé tibatan fungsi tunggal. Kami nampi seueur tanggapan anu saé.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • kakuatan kaluaran: 10-200W
  • Usik terapi: 10p 25p 64p nano
  • tegangan input: AC 110V ~ 220V ~ 50Hz / 60Hz
  • Detil Produk

    Pidéo

    Parameter produk:

    Ngaran Produk Emas microneedle mesin RF
    Téknologi Microneedle
    frékuénsi kaluaran  2-4M
    kakuatan kaluaran  10-200W
    Therapeuti c usik 10p 25p 64p
    tegangan input AC 110V ~ 220V ~ 50Hz / 60Hz

     

    Téknologi:

    The mesin RF microneedlingmangrupikeun kombinasi akalna tina kristal mikro sareng frékuénsi radio. palapis emas microcrystalline. nalika anjeun ngoperasikeun mesin ieu, saluyukeun jero penetrasi sareng énergi radiofésténsi radiokrinstallin, puluhan keramik insulasi nembus kulit gancang, tina énergi radiofrekuénsi ujung kristal mikro, teras gancang kaluar, janten siklus dugi ka réngsé perlakuan, sareng anjeun kedah nganggo minyak atsiri anu aya hubunganana, upami anjeun hoyong nyabut kerut sareng angkat kulit anjeun, anjeun kedah oleskeun minyak atsiri sateuacan anjeun nganggo mesin ieu, sanésna, upami anjeun kedah ngaleungitkeun tandatanganana, anjeun kedah nganggo losion khusus

    microneedle-pen

    Aplikasi:

     1, keriput, suku gagak kerut kerut beuheung kerut.

    2, peremajaan wajah, angkat kompak

    3, Peregangan tanda manteng

    4, pori ageung 

    5, kulit bueuk

    6, getih beureum

    7, ngabodasan kulit

    8, tapak jarawat

    9, tapak tilelep

    10, perawatan kulit biasa sareng perawatan

     

    golden rf microneedle machine

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami