Laser panyabutan vaskular

  • 3 in 1 multifunction 980nm vascular removal machine

    3 dina 1 mesin panyabutan véna 980nm multifungsi

    Mesin multifungsi 3 dina 1 mangrupikeun produk énggal kami, kami nganyarkeun mesin laser dioda classcial 980nm, ningkatkeun dua fungsi, mesin ieu ngagaduhan tilu gagang, fungsina langkung kuat, ngaleupaskeun urat, ngaleungitkeun jamur kuku sareng fisioterapi. Sareng mesin ngajaga énergi mesin klasik, pangaruhna langkung saé sareng luar biasa.

  • 980nm diode laser vein removal machine

    Mesin panyabutan urat laser dioda 980nm

    Pikeun mesin laser dioda 980nm ieu, aya tilu kakuatan pikeun pilihan anjeun, 20W, 25W sareng 30W, Salami anjeun ngaluyukeun bukaan anu bénten-bénten, anjeun tiasa nganggo mesin ieu sapanjang awak, sareng ngaluyukeun énergi anu béda-béda numutkeun tingkat getih beureum anu béda. Sajauh ieu, kami nampi tanggapan ti seueur palanggan. Pangaruh ngaleungitkeun getih beureum saé pisan.

  • vascular blood vesseles vein removal laser 980 machine

    pembuluh darah pembuluh darah pembuangan urat laser 980 mesin

    Model laser 980nm diode laser ieu jual panas, éta nganggo serat gandeng garis, gaduh transimisi laser anu sampurna, mujarab pikeun ngaleungitkeun urat lancah, ngaleungitkeun urat varikos, ngaleungitkeun saluran getih. Urang gaduh 15w sareng 30w kanggo anjeun milih, kalayan kualitas luhur sareng harga alus.

  • Spider vein removal 980nm diode laser machine

    Ngaleupaskeun lancah urat mesin laser dioda 980nm

    Model laser 980nm diode laser system ieu ngagaduhan 4 fungsi, kakuatanna ngagaduhan 15w, 30w, 60w kanggo anjeun milih, tiasa pikeun ngaleungitkeun urat laba-laba, ngaleungitkeun vaskular, ngubaran jamur kuku, ngirangan gajih, nyeri nyeri.

  • 4 in 1 980nm vein removal machine

    4 dina 1 980nm mesin panyabutan urat

    4 di 1 multifungsi 980nm mesin dioda laser modél pangénggalna, éta fungsina langkung kuat, tip 4pcs kanggo fungsi anu béda, tip panyabutan vasular, tip jamur kuku kanggo ngaleungitkeun onychomycosis; tip lipo ngirangan beurat sareng kompres tiis palu pikeun kulit lemes saatos 980nm operasi dioda laser urang.