Nangtung tilu panjang gelombang 755nm / 808nm / 1064nm mesin laser dioda

Pedaran pondok:

Vertikal tilu panjang gelombang 755nm / 808nm / 1064nm mangrupikeun mesin panyabutan rambut super, batang Jerman, kualitasna sampurna, sareng tilu panjang gelombang tiasa ditutupan pikeun warna kulit anu béda. Hal anu penting, henteu aya rasa nyeri pikeun miceun rambut. Upami teu kitu, pikeun desain elegan, Éta populér pisan dina industri kageulisan.


  • Tempat Asalna: Beijing, Cina
  • Mérek: Bangkit Kaindahan
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 taun
  • Cara pangiriman: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS jsb
  • Syarat pamayaran: TT, West Union, Paypal, Money Gram, Kiridit mayar online
  • Kakuatan: 2000w
  • Panjang gelombang: 755nm / 808nm / 1064nm
  • Ukuran: 40x50x105cm
  • Voltaseu: AC220V ± 22V, 50 / 60Hz, 10A
  • Beurat: 90KG
  • Detil Produk

    Pidéo

    Tipe Laser Laser dioda
    Panjang gelombang laser 808nm / 1064nm / 755nm
    Bahasa 8 basa diwangun dina sistem
    Paparan Layar LCD toél warna 10 inci
    Ukuran Spot 12 × 12 mm2
    Lebar pulsa  10-400ms tiasa diatur
    Énergi 10-160J / cm2
    Frékuénsi 1-20Hz (modeu kontinyu)
    Asik  cai + hawa + semikonduktor
    Suhu tina Probe  0 ~ 4 ° C
    Sistem Pendinginan Handpiece Sapphire TEC pendinginan + cai tiis + Montoring nyata-waktos
    Cooling Sistem Cai Modul kondensor kakuatan tinggi USA + Pendinginan kipas + Montoring nyata-waktos
    Perlindungan Sistem Cai  Pompa cai Italia, aliran cai, tingkat cai, suhu cai sareng sajabana
    Waktos Operasi Kontinyu  24 jam
    Bar laser  Jérman ngimpor 10 bar
    Kakuatan  2000W
    Ukuranna  40x50x105cm
    Voltaseu AC220V ± 22V, 50 / 60Hz, 10A
    Beurat 90KG

    Téori mesin laser dioda:

    Tilu panjang gelombang 1064nm 755nmm 808nm diode laser mesin panyabutan rambutnyaéta katirisan ngalangkungan inovasi téknologi, sahingga perlakuan sirah kana suhu négatip, henteu sapertos laser anu ngabakar kulit, pikeun mayungan kulit anu langkung saé, folikel rambut melanin ku panjang gelombang khusus tina nyerep laser, sareng bursa panas pikeun ngancurkeun folikel rambut, laser énergi tiasa ditembrakkeun kana folikel rambut dina folikel rambut musnah dékomposisi énergi, janten folikel rambut lirén tumuh, sabab énergi laser sakitar 15% kulit tiasa nembus lapisan dermis, épidermis sareng seueur deui ku melanoma tina folikel rambut jero ngaliwatan karusakan panas kana degenerasi folikel rambut sareng atrofi; ngahontal permanénpanyabutan rambut hasilna.

    suit-for-different-skin

    Ngeunaan panjang gelombang:

    Laser diode panjang gelombang 808nm cocog pikeun rambut hideung dina kulit konéng atanapi kulit lampu.
    Panjang gelombang 755nm khusus pikeun rambut ipis pisan dina kulit kulit bodas sareng mujarab pikeun rambut dina anagen sareng telogén.
    1064nm panjang gelombang anu saé pikeun panyabutan rambut dina jalma kulit poék.

     

    Sesi pangobatan

    1) Biasana, éta peryogi 3 ~ 7 sési pangobatan. (Kanggo rambut ipis, éta tiasa ningkatkeun kursus pangobatan)
    2) Selang pangobatan numutkeun siklus rambut. Biasana, interval pangobatan dina raray sakitar 20-30 dinten. Selang pangubaran Panangan sareng Kaki, Awak sakitar 30-40 dinten.

     

    808nm-diode-laser

    808nm-handle

     

    before-and-after

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami